Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Bevezetés

Point Loma Názáreti Egyetem ismert, hogy előrelátó. Abban PLNU, tudósok, a hit, és a közösség összes létfontosságú. Hallgatók részesülhetnek ebben a kiegyensúlyozott megközelítés az oktatás és hagyjuk PLNU készített gondolkodni, cselekedni, és hozzájárul a világ.

Amellett, hogy több mint 60 egyetemi tanulmányi területen, PLNU kínál posztgraduális program a regionális központokban Dél-Kaliforniában. PLNU szolgálja több mint 3500 diák.

Tudtad?

2004 óta, több mint 90 százaléka PLNU hallgatók, akik alkalmazzák a felvételi orvosi, fogorvosi, optometria, gyógyszertár, és állatorvosi iskolák már bevezették. A 2008-as Open Doors jelentés PLNU a külföldi tanulmányi programot rangsorolt ​​15. a nemzet (többek között a diplomáját adó intézmények) számára százaléka egyetemisták részt - mintegy 30 százaléka a végzős időseknek tanult külföldön. PLNU országosan elismert vezető szerepét a fenntarthatóság terén - győztes San Diego Environmental Services Recycler az Év négyben az elmúlt hat évben, és nevezték az egyik amerikai 100 legzöldebb iskola a Sierra Club 2010-ben és 2011. Keresztül PLNU a LoveWorks rövid távú misszió Program, több mint 2000 diák, oktatók, alkalmazottak, és öregdiákok szolgált rászoruló mintegy 60 élet különböző területein. PLNU a Center for International Development kutatások fenntartható üzleti gyakorlatok és megoldások a globális szegénység. 2005 óta 22 diákfilmjeinket / TV programok díjat nyert, illetve megjelent filmfesztiválon. PLNU beszéde és vita csapat már országos bajnok a Nemzeti Parlamenti vita Szövetségek yearlong nyereményjáték verseny négyben az elmúlt hét évben, a versenytárs ellen iskolák UC Berkeley és a UCLA.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • San Diego

    3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Kérdések