Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Bevezetés

Küldetésünk

"A Katolikus Teológiai Egyetem Campinas, etikai és keresztény értékek, figyelembe véve a társadalmi-kulturális jellemzők a valóság, a küldetése, hogy készítsen, gazdagítják és az ismeretek terjesztése, hozzájárulva az épület egy igazságos és testvéri társadalom tevékenysége révén oktatás és kutatás, amelynek célja a szakmai képzés kiválóság és a szerves megalakult az ember. "

Intézményi értékek

Céljának intézmény küldetése, KKV-Campinas irányítsák a végrehajtási tevékenységük a következő értékeket, és teljesítménytől függő feltételek:

1. Szolidaritás 2. Társadalmi elkötelezettség 3. Felelősség a környezetért 4. A részvétel és felelősség 5. Felelősség a szerves megalakult az emberi személy 6. Proaktív 7. fejlesztése a gazdasági és a pénzügyi fenntarthatóság

Története Kht-Campinas

A történelem Kht-Campinas kezdődött június 7-én, 1941-ben, amikor ő született az első egység az egyetem, a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi. A Campinas Egyházmegye megszerzett idején a régi ház tulajdonosa Joaquim Polycarp pók, az úgynevezett Barão de Itapura.

1955-ben, a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi vált Katolikus Egyetem által elismert Szövetségi Tanács Oktatási. A cím a Pápai nyújtotta Pál pápa 1972-ben.

Hamarosan volt a kastély épült a XIX században vált a kis csoportba az összes egyetemi kurzusok. Így az új egyetemen alakultak szerint szükség van a tér: a Campus I., II Campus, a Szeminárium és Művészeti Intézet.

2006-ban, KKV-Campinas ünnepelte 65 éves fennállását.

Helyszínek

 • Campinas

  Campinas, Brazília

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések