Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Bevezetés

Mintegy elnök Egyetem

Amennyiben holnap vezetőit Come Together

Elnök Egyetem az a felsőoktatási intézmény, Indonézia, amely jött létre, hogy legyen egy kutatási és fejlesztési központ a régióban, és új mércét indonéz felsőoktatásban. Pontosabban, az egyetem készített létrehozni egy intézmény a tanulás, amely előkészíti a jövő vezetőit az ipar és a társadalom azáltal, hogy a szükséges képességekkel és tapasztalatokkal, hogy az Excel érettségi után.

Elnök szerint Egyetem alapítója, Mr. Setyono Djuandi Darmono elnök University épült két okból; váljon a kutatási és fejlesztési központ és az új mércét indonéz felsőoktatásban. Az alapítók elnök Egyetem meghatározott alapja és a földi munkát annak érdekében, hogy az elnök University fejlődik egy nagy intézmény a tanulás, ahol a diákok minden részéből a világ ismeretek és fejleszteni hasznos, felelős polgárai és a jövő vezetőit.

Elhelyezkedés

Elnök Egyetem stratégiai helyen Jababeka Oktatási Park Kota Jababeka, mindössze 45 perces autóútra a nyugati Jakarta, Indonézia.

Ezt veszi körül a Jababeka Industrial Estate, az egyik legnagyobb integrált ipari területeken Dél-Kelet-Ázsiában, a hazai 1700 multinacionális cégek 30 ország, azaz az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Egyesült Királyság, Hollandia, Kína, Japán, Korea, Tajvan, Szingapúr, Malajzia, Ausztrália, a mint az Unilever, a Samsung, a Mattel, ICI festék, Kraft, többek között, ami lehet hitelből, mint egy "élő laboratórium" a mi hallgatók és oktatók gyakorlati megoldásokat a valós cégek , és azt is szolgálja, mint egy végtelen medence szakmai / on-the-job képzési lehetőségeket a diákok számára.

Mivel egy viszonylag fiatal egyetem mintegy 4500 teljes hallgatói szervezet abban a pillanatban, nem csak az osztályok az angol csepegtetni a globális kilátások és a versenyképesség javítása, de az elnök Egyetem is fel van szerelve egy nemzetközi szabvány tantervet készítettünk és fejlesztette a világ osztályú tudósok. Ez összhangban van az egyetem elképzelés, hogy legyen egy világszínvonalú egyetemet, hogy termel vezetők a saját szakterületükön és a közösségek

Látomás

Ahhoz, hogy egy világszínvonalú egyetemet, hogy termel vezető a saját területén és közösségek.

Küldetés

A nevelés jövő nemzedékek átadása révén készségek és ismeretek kialakítása érdekében a karaktert, és a bölcsesség.

A történelem

A koncepcionális terve elnök Egyetem először fogalmazott 1997 szeptemberében Mr. SD Darmono elnöke igazgatója PT Jababeka Tbk. és Prof. Donald W. Watts, aki elnöke volt Bond University, Queensland és alkancellár Curtin Egyetem, Nyugat-Ausztrália. A cél az általuk javasolt Egyetem létrehozása volt olyan intézmény a tanulás, amely előkészíti a jövő vezetőit az ipar és a társadalom azáltal, hogy a szükséges képességekkel és tapasztalatokkal, hogy az Excel érettségi után.

Az egyetem hivatalosan 2001-ben kezdődött, mely egy Bachelor of Engineering fok. Abban az időben, az intézmény nevezték a School of Engineering székhelyű Cikarang, Bekasi. 2004. április 16-, az Oktatási Minisztérium nyújtott elnök Egyetem hivatalos státuszát, mint a teljes jogú egyetem.

Bár még fiatal egyetem elnök Egyetem (PresUniv) növekszik a hatalmas sebesség minden évben. Jelenleg mintegy 4500 résztvevő diákok elnök Egyetem Indonézia, valamint számos más országban. Elnök Egyetem bővítette természetesen kínálatát, és most kínál 32 különböző nagy kiadók témákban, Industrial Engineering Public Relations.

Elnök University található Jababeka Oktatási Park Kota Jababeka körülvett Jababeka Industrial Estate, több mint 1500 nemzeti, valamint a multinacionális cégek, mint az Unilever, a Mattel, Samsung, Mulia, ICI festékek és mások. Ez helyét is lehetővé teszi a diákok, hogy használják a világszínvonalú létesítményeket, mint például a Jababeka Golf & Country Club és az elnök Executive Club.

Társaság

Elnök Egyetem alakult együttműködve a legjobb nyugati és keleti intézmények a tanulás. Hogy csak néhányat említsünk:

 • KIIT University, India
 • Waseda Egyetem, Japán, ösztöndíjak, hogy Mester képzés ICT
 • William Angliss Intézet, Ausztráliában Hotel és Idegenforgalmi Management programot
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonézia IKT
 • Microsoft Indonézia, Indosat, M2, és az Intel (kkv-k erősítése Center)
 • International Pacific College, New Zealand
 • Deakin University, Ausztrália
 • ULSA, Vietnam
 • Dong-A University, Dél-Korea, a hallgatói csereprogram
 • Silla Egyetem, Dél-Korea
 • London School of Commerce, Angliában Mester Program

Helyszínek

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Kérdések