Keystone logo
Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Bevezetés

Purdue University Fort Wayne Indiana második legnagyobb városában található, és hagyományos campus élményt kínál egy virágzó nagyvárosi környezetben. A tiszteletre méltó Purdue University rendszer részeként a hallgatók egyetemi és felsőfokú diplomát szereznek a felsőoktatás egyik legmegbízhatóbb és legrangosabb márkáján.

A St. Joseph folyó partján csaknem 600 gyönyörű hektárral rendelkező egyetem jelentős jelenlétet képvisel a régióban, és modern campusával büszkélkedhet, amely jól felszerelt tanteremeket, lenyűgöző kutatólaborokat, elsőrangú diáklakásokat, népszerű éttermeket és kiskereskedelmet foglal magában. és meghívó gyülekezőhelyeket. Az egyetem a régió kulturális és szórakoztató központjaként szolgál, és évente több ezer előadást, zenés előadást, színházi produkciót, művészeti kiállítást és sporteseményt mutat be.

Több mint 8000 hallgatóval és több mint 300 nappali tagozatos oktatóval rendelkező Purdue Fort Wayne tökéletesen alkalmas kis osztályok és egyénre szabott figyelem felkínálására, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy rendelkezzen egy nagy kutatóegyetem összes tulajdonságával. A hallgatóknak lehetőségük van karokkal együtt dolgozni, hogy úttörő kutatással kezeljék a valós kihívásokat, izgalmas új ösztöndíjat hozzanak létre, és feltárják a kreatív kifejezés új aspektusait.

Hallgatók jönnek az ország minden részéről - és egyre inkább a világ minden tájáról -, hogy a Művészeti és Tudományi Főiskolán válasszanak szakot; a Mérnöki, Technológiai és Számítástudományi Főiskola; a Vizuális és Előadóművészeti Főiskola; a Szakmai Tanulmányok Főiskolája; a Doermer Business School; a Zeneiskola; az Oktatási Iskola; és a Műszaki Iskola. Az egyetemen 14 kiválósági központ található, köztük az Alkalmazott Matematikai és Statisztikai Központ, a Rendszertechnikai Kiválósági Központ és a Környezetvédelmi Erőforrások Központja.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Fort Wayne

  East Coliseum Boulevard,2101, 46805, Fort Wayne

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések