Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Bevezetés

Új légitársasági pilótaképzési program

Az akadémia integrált ATPL-jét úgy alakították ki, hogy a legmagasabb szintű kompetenciát biztosítsa a világ legigényesebb légitársaságaival való repüléshez, és felkészítse a hallgatókat a valós körülményekre.

Az új program nemcsak a legújabb és jövőbeli EASA-követelményeket tartalmazza, mint például a KSA, az Advanced UPRT, a CBTA és a TEM, hanem újításokat is tartalmaz, többek között:

 • 40 óra APS MCC egy AIRBUS 320 FFS D SZINTŰ MCC-vel. Ez az APS MCC megduplázza a normál MCC óraszámát, jelentősen megnövelve a légitársaság szimulátoros értékelésére való felkészülést
 • Vitorlázórepülés - 3 alaprepülés a képzési programjukban, valamint elméleti órák. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a légitársaságok vitorlázórepüléssel bővítik képzési struktúrájukat a kezelési képességek fejlesztése érdekében, ezzel ellensúlyozva az automatizálási hatást.
 • A képzés a légitársaságok követelményeihez igazodik, a technikai készségeket kiegészítő soft skillekre összpontosítva, az ICAO alapkompetenciáit követve.
 • Korlátlan hozzáférés egy irányított edzésszimulátorhoz
 • 100%-ban az új generációs üveg pilótafülke flottájában a legmagasabb környezetkímélő módon, akár 50%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett, mint az egyenértékű régi flotta
 • Éjszakai repülés több hajtóműves repülőgépen
 • Teljes körű nyomon követés, beleértve a személyes megerősítő képzést és a karriertanácsadásra való felkészítést

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy csatlakozzon egyik nyílt napunkhoz, hogy tájékozódjon programunkról, vagy megtudja, jó választás-e a pilóta lenni.

Miért az EASA-licenc?

A a légügyi hatóságok által világszerte legelismertebb engedély. Az FAA engedélyhez képest magasabb szintű
szabványoknak és a tanulók nyomon követésének megbízhatóbb nyilvántartásának köszönhetően a légügyi hatóságok inkább az EASA engedélyeseket alkalmazzák.

Az FAA számos országban, például az Egyesült Államokban, legalább 1500 repült órát ír elő ahhoz, hogy első tisztként dolgozhasson egy légitársaságnál. A EASA-tulajdonosok azonban az integrált ATPL-tanfolyam elvégzése után első tisztként bármely légitársaságnál repülhetnek, összesen legalább 220 órát .

Statisztika

Büszkék vagyunk mutatóinkra

+90%

Elméleti tudás
Az első alkalommal teljesített vizsgák aránya

+95%

Repülési képzés
Az első alkalommal teljesített vizsgák aránya

+150 ezer

Légitársasági tapasztalat
Csapatunk által felhalmozott repülési órák

+30

Nemzetiségek
A minőségi légy elősegíti a sokszínűséget

Flotta

11 repülőgépből álló flottánk van, amely a következőkből áll:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

2018 óta újítjuk és gyarapítjuk flottánkat, évi két repülőgépes ütemben. 2024-ben további 4 vadonatúj Tecnam P2008 repülőgép érkezik hozzánk.

Szimulátoraink a következőkből állnak:

 • 1 db FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (az IFR fázisban használatos)
 • 1 db Airbus A320 Full Motion Level D teljes repülési szimulátor (a barajasi nemzetközi repülőtéren található, és a képzés APS-MCC részéhez használják.

  Campus jellemzői

  A New Generation Airlines alapján optimalizált létesítmények

  • Földi iskola
  • Adminisztráció
  • Flight Ops

  Miért Madrid, Spanyolország az optimális helyszín az edzésekhez?

  • Évente >300 napsütéses nap teszi lehetővé a kurzus gyorsabb elvégzését.
  • Napi több mint 1500 járat köti össze Madridot a világgal.
  • >40 nemzetközi repülőtér Spanyolországban, Portugáliában és Észak-Afrikában a gazdagabb képzési környezetért.
  • -30%-kal kevesebb megélhetési költség, mint az észak-európai országokban.

  Meleg környezet

  Egyik megfoghatatlan és legfigyelemreméltóbb értékünk a családi környezetünk . Tudjuk, hogy a legjobb teljesítményt akkor érik el, ha a tanulók otthon érzik magukat a meleg légkörben . Nagyon büszkék vagyunk csapatunkra, akik keményen és szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy diákjainknak elhozzák a repülõgép-pilóták sikerének kulcsát egy megszokott környezetben.

   Belépők

   Gyors válaszra van szüksége kérdéseire?

   Üzenetet küldjön felvételi tisztünknek:

   Dél-Európa és Latin-Amerika: Juan Antonio de Soto +34 659 68 81 58 (spanyol/angol)

   Észak-Európa és a világ többi része: Christopher Normandale +34 648 46 29 17 (angol)

   Vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül.

   Tanulói beszámolók

   Miért érdemes az Quality Fly Aviation Academy tanulni</p>

   1. A legjobb befektetés

   Magát az ATPL tanfolyamunkat a jelölt életre szóló befektetésének tekintjük. A Quality Fly a leginnovatívabb és legteljesebb képzést kínálja versenyképes áron :
   Képzésünk nemcsak a legújabb és jövőbeli szabályozási követelményeket tartalmazza, mint az APS MCC, UPRT, CBT, TEM és KSA; de további értéket kínálunk, mint az egyetlen akadémia, amely teljes repülésszimulátor és vitorlázórepülési képzést is tartalmaz a kurzusában.

   2. Légitársaság-központú képzés

   Képzésünket a mai legnevesebb légitársaságok által elvárt legmagasabb elvárások elérése érdekében pályázók számára készítettük, amely nem csak a műszaki ismereteket, hanem a nem műszaki ismereteket is magában foglalja, beleértve a kulcskompetenciák teljes készletét:

   • Zavar megelőzés és helyreállítás
   • Döntéshozatal és kudarckezelés
   • Veszély- és hibakezelés
   • Helyzetfelismerő tréning
   • Önelégültség-tudatosság fejlesztése

   3. Optimális időtartam

   Minél hamarabb szereznek jelöltjeink légitársasági pilótaengedélyt , annál hamarabb csatlakoznak egy légitársasághoz első tisztként , és így annál hamarabb megtérülnek a befektetéseik. A Quality Fly azon kevés szervezetek egyike
   Európa az EASA által engedélyezett 20 hónapos ATPL tanfolyamra. Optimális időjárási hadműveleti bázisunknak, új és többletflottánknak, pontos tananyagunknak és jól képzett csapatunknak köszönhetően ez csak néhány indok a gyorsított tanfolyamainkhoz.

   4. Nemzetközi környezet

   A QUALITY FLY, mint egy globálisan fókuszált repülőakadémia, ahol óráink 100%-a angol nyelven folyik , büszke arra, hogy több mint 35 különböző nemzetiségű nemzetközi diákbázist fogadhat.


   A QUALITY FLY-nél hiszünk abban, hogy diákjainkat a műszaki képzésen túl is fejlesztjük. Nemzetközi környezetünk biztosítja a kulturális tudatosság természetes fejlődését, ami fontos előny a globális légiközlekedési világban, ahol a legjobb lehetőség a bolygó másik felén lehet. Élethosszig tartó barátokat és kapcsolatokat is eredményez a világon.

   5. A legkorszerűbb berendezések

   A QUALITY FLY az egyik legújabb és legmodernebb flottával rendelkezik az EU-ban , amely analóg GPS-alapú konfigurációt egyesíti a szilárd repülési műszerismeretekhez, üveg pilótafülkékkel a légitársaság bemutatásaként . A flotta magas szintű szabványosítása jelentős mértékben csökkenti a hallgatók számára az ismerkedési időt a képzés során. A szimulátoros foglalkozásokhoz B200 FNPT II (turbóprop), A320 FNPT II (jet) és A320 FFS (jet) szimulátorral végezzük az edzéseket.

   6. Végponttól végpontig terjedő coaching

   Mivel az út a könyv első megnyitásától a professzionális légiközlekedési ágazattal való szembenézésig hosszú és fáradságos lehet, minden tanulónkat szorosan nyomon követjük és oktatjuk – az első iskolai naptól kezdve a foglalkoztatás megszerzésének végső előkészületeiig.
   Oktatóink rendszeres értekezletekkel és egyéni coachinggal folyamatosan nyomon követik a tanulók fejlődését, hogy megakadályozzák az elvárt teljesítménypályától való eltérést. Ezt a nyomon követést különböző karriertanácsadások teszik teljessé. A fenti kombináció nagy elsőfokú vizsgalehetőséget és sikeres légitársasági értékelést biztosít diákjainknak .

   7. Lakhatási megoldások

   Mivel a QUALITY FLY kurzusok intenzívek, nem akarjuk, hogy diákjaink időt pazaroljanak a lakhatási rendezésre. Integrált megoldásokat kínálunk:

   • Kényelmes elhelyezkedés autó nélkül - 40 percre a repülőtértől és közel van a metróállomáshoz, ahonnan könnyen elérhető a városközpont.
   • Versenyképes árak – körülbelül 30%-kal alacsonyabbak, mint más európai rezidenciáknál
   • Minden rezsi benne van - internet, villany, víz és alaptakarítás
   • Egy havi kaució - az ügynökségek által megkövetelt három hónap helyett
   • Teljesen felszerelt - minden kényelemmel

   8. Oktatói álláslehetőségek

   A QUALITY FLY egy növekvő szervezet, amelynek célja egy rendkívül motivált és kiváló minőségű oktatókból álló csapat fenntartása. Hallgatói kiválasztási folyamatunk ezt szem előtt tartja, így a leendő légitársaságok pilótáinak oktatása mellett hallgatóinkat a QUALITY FLY-nél való munkavégzésre alkalmas leendő repülésoktatóknak is tekintjük .

   A repülésoktatói pozíció az egyik legjobb járat a légitársaságnál való munkavállaláshoz. A QUALITY FLY oktatói tanfolyamokat kínál munkaszerződéssel együtt

   </div>

   Quality Fly Aviation Academy rendelkezik az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség, az EASA előírásai szerint jóváhagyott E-ATO-197 képzési szervezeti tanúsítvánnyal , amelyet a spanyol Asociación Española para la Seguridad Aerea AESA állított ki. Quality Fly Aviation Academy engedélyt kapott a következők kiadására:

   A pilótaképzés teljes készlete CPL-ig és ATPL-ig, beleértve:

   Integrált ATPL

   ATPL modulárisPPLATPL elméletATPL elmélet távoktatásÉjszakai értékelésIR MEP és IR SEPIR PBNKompetencia alapú IR MEP és IR SEPCPLSpeciális UPRTMCCPBNKSA 100

   Valamint az összes oktatói tanfolyam, beleértve:

   • Repülőoktató
   • IRI
   • CRI
   • MCCI
   • Az összes oktatói minősítés frissítése
   • FI UPRT

   Megtekintheti és letöltheti az ATO-tanúsítvány másolatát weboldalunkon.

   Helyszínek

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések