Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Bevezetés

A Queen's University Belfast a világ 200 legjobb egyeteme között szerepel (QS World University Rankings 2019)

140 a világon a diplomások kilátásait illetően (QS Graduate Foglalkoztathatósági Rangsorok 2020)

Az 1845-ben alapított Queen's College Belfast, a három királyi kollégium egyike Írországban, 1908-ban önálló egyetem lett, és az Egyesült Királyság kilencedik legrégebbi egyeteme. Manapság a Queen's a Russell Csoport tagja, egyesítve a kutatás és oktatás kiválóságát a hallgatói központú etoszussal.

A Queen's az Egyesült Királyságban a kutatási intenzitás szempontjából 8. helyen áll (REF 2014 / Times Higher Education), kutatásainak több mint 75% -át „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló ”ként értékelték a REF 2014-ben.

Globális Egyetem vagyunk

A hallgatók élvezik, hogy világszerte vezető tudósok oktatják őket, akik a tudományáguk élvonalában dolgoznak, és a hallgatói tapasztalatokba történő jelentős beruházás magas szintű hallgatói elégedettséget és foglalkoztathatóságot eredményezett.

Globális Kutatóintézetek

Fegyelmi kiválóságára építve az Egyetem négy kiemelt globális kutatóintézetet hozott létre, amelyek egyesítik a vezető akadémikusokat a korunk néhány legnagyobb globális kihívásának kezelésére a következő területeken: Globális béke, biztonság és igazságosság; Kiberbiztonság; Egészségtudomány; és élelmiszer-biztonság.

Orvosi, Egészségügyi és Élettudományi Kar

A Queen's Orvostudományi, Egészségügyi és Élettudományi Kar magas színvonalú, élvonalbeli oktatást nyújt világszínvonalú alkalmazottak révén, a társadalom igényeire összpontosítva. Biztosítunk egy oktatási tapasztalatot, amely kutatásvezérelt és gazdagítja hallgatóinkat intellektuális, társadalmi és kulturális szempontból.

Reméljük, hogy a világ minden tájáról érkező hallgatók csatlakoznak hozzánk, hogy megtanuljanak és új ötleteket és megközelítéseket hozzon létre az élet javítását és előmozdítását célzó törekvéseink előmozdítása érdekében. A Queen's a Belfast kultúrájának, valamint művészeti és társadalmi jeleneteinek a középpontjában áll. Büszkék vagyunk arra, hogy része vagyunk egy nyüzsgő, kozmopolita városnak, amely élénk társadalmi élettel és gazdag kulturális örökséggel büszkélkedik.

Globális kihívások kezelése

Oktatásaink és kutatásaink révén arra törekszünk, hogy a világ legnagyobb kihívásaival foglalkozzunk, tudományos munkatársaink világszerte vezető kutatást folytatnak iskoláink és globális kutatóintézeteinken az Egészségtudományi és a Globális Élelmiszerbiztonság területén. Ez új kezeléseket eredményezett a betegek számára, és nagyobb mértékű védelmet biztosított az élelmiszerünk számára.

Kari Iskolák

A Biológiai Tudományok Iskolája
Az Orvostudomány, Fogászat és Orvostudományi Iskola
Az ápolói és szülésznői iskola
A Gyógyszerészeti Iskola

Helyszínek

  • Belfast

    Queen's University Belfast University Road Northern Ireland, BT7 1NN, Belfast

Kérdések