Keystone logo
© Asia School of Business
Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Bevezetés

Raffles University Iskandar Raffles Iskandar Sdn alapította. Bhd., A Raffles Education Corporation Limited és a Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), az Iskandar Befektetési Csoport tagja. Raffles University Iskandar egy ázsiai malajziai egyetem, amely gyakorlatias egyetemként büszkélkedik intenzív tananyagokkal és gyakorlati gyakorlati tapasztalatokkal, amelyek felkészítik a hallgatókat a jövőbeli karrierjükre. Az egyetemet hivatalosan jóváhagyta Malajzia Felsőoktatási Minisztériuma (MOHE) 2011. október 31-én.

Jelenleg a Menara Kotaraya, a Jalan Trus, a Johor Bahru, a Raffles University Iskandar ideiglenes helyiségeiben működik egy csúcstechnológiai egyetem egy 65 hektáros földterületen az Iskandar Malajzia EduCity-ben. Raffles University Iskandar stratégiai elhelyezkedése Iskandarban az egyetemet egy biztonságos és növekvő gazdasággá alakítja gazdaságilag és kulturálisan nagy potenciállal. A diákok elvárhatnak egy élénk és dinamikus tanulási élményt, amely világszínvonalú szakembergé válik.

A látomásunk

Elképzelésünk, hogy Malajziában legyenek a premier Egyetem.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás biztosításában. Ezt a legújabb oktatási és tanulási módszerek, akcióalapú kutatások, az iparral való együttműködés és a közösség bevonása révén érik el.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Johor Bahru

    Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya, , Johor Bahru

Kérdések