Keystone logo
Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Bevezetés

Képzés egy generáció szakemberek egy fenntartható világban

Izland School of Energy kihasználja a szakértelem nyert megértését, és kihasználva a geotermikus energia, vízenergia és a szélenergia, hogy a hatáskörök az izlandi közösség.

A küldetése, hogy kínál egy magas színvonalú tanulási tapasztalat. Lehetőségeket kínál a kutatás, a tervezés és a menedzsment rendszerek a fenntartható energia, arra törekszünk, hogy készítsen a terület szakértői a globális közösség számára.

Izland School of Energy része és akkreditált a School of Science and Engineering a Reykjavik Egyetem Izlandon.

Egy olyan világban, szemben megnövekedett energiaigény, csökkenő A fosszilis tüzelőanyagok és sürgősen foglalkozni kell a CO2-kibocsátást, egyértelmű esete előrelátó képzés és oktatás.

Partnerek

Izland Iskola energia szoros együttműködésben vezetők a megújuló energiaforrások területén, amely egyesíti a három fontos szervezetek főbb partnerek:

Reykjavík Energy Izland GeoSurvey Reykjavik Egyetem

Által akkreditált iskola Science and Engineering Reykjavik University Izland School of Energy része és akkreditált a School of Science and Engineering Reykjavik Egyetem Izlandon.

Reykjavik Egyetem hangsúlyozza a gyakorlati tanulás, amely felkészíti a tanulókat a rájuk váró kihívásokra a diploma megszerzése után. Ez azt jelenti, hogy az egyéb végzett tanulók tényleges, valós feladatok és projektek, gyakran együttműködve a vállalatok és intézmények számára. Ez az egyik módja, amelyben a diákok részesülnek VV kiterjedt kapcsolat az ipar. Osztályok tartják kis ösztönző kölcsönhatások közötti diákok és a tanárok.

Egy rövid története 2007 áprilisában, Reykjavik Energy, Reykjavik Egyetem és a University of Izland megállapodást írt alá, hogy nemzetközi posztgraduális program a fenntartható energiával tanulmányok, az úgynevezett Reykjavik Energy Graduate School fenntartható rendszerek. REYST alakuló osztály kezdte meg tanulmányait 2008 augusztusában végzett az első osztályú február 1, 2010.

Felvételi követelmények Általános

Minden pályázó köteles elvégezte, illetve lehet az utolsó évében, a diplomát alkalmazni a posztgraduális programokat. Azoknak az utolsó tanév, kielégítő teljesítése az oklevél feltétele lesz a belépés.

program specifikus

A különböző programok által kínált ISE kissé eltérő készlet részletesebb követelményeket.

MSc Fenntartható Energia MSc Fenntartható Energetikai Nyári iskola

Angol nyelvi követelmények

A pályázóknak bizonyítaniuk kell az angol nyelv ismeretét.

A minimális TOEFL pontszám 550 van szükség (213 a számítógép-alapú teszt, 79 az internet alapú teszt) IELTS pontszám legalább 6,0 (általános és tudományos el).

Nyelvi követelmény alóli mentesség

Mi lesz lemond a követelményt egy angol nyelvű tanúsítványt a következő esetekben:

A felperes első nyelv az angol Amennyiben a kérelmező már tanult felé a felsőfokú végzettség és az oktatás nyelve az angol volt (minimum követelmény 3 év teljes idejű). A tanúsítvány az egyetem lesz szükség, hogy erősítse meg ezt.

Helyszínek

  • Reykjavík

    Reykjavik University Menntavegi 1 , 101 , Reykjavík

Kérdések