Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Bevezetés

A legtöbb rangsorolt szervezet által magasan rangsorolt és több mint 80 posztgraduális program jól fizető, keresett területeken, valamint elérhető ösztöndíjak, asszisztensek és ösztöndíjak miatt felkérjük Önt, hogy tekintse meg közelebbről a RIT -et.

Ne tévesszen meg minket a nevünkben szereplő „technológia” szó. A RIT-en egyrészt művészekből és tervezőkből, másrészt tudósokból, mérnökökből és üzleti vezetőkből álló egyetemet fedezhet fel – a jobb és a bal agy ütközését.

A RIT az alkalmazott tanulásra összpontosít – egy „gyakorlati” megközelítésre, amely magában foglalja a készségek, elméletek és modellek közvetlen alkalmazását.

Magas befektetésarányos megtérülést (ROI) kínálunk a kezdő fizetések és az élethosszig tartó keresetek, valamint a munkával való elégedettség és a személyes fejlődés tekintetében.

A rugalmas tanulási lehetőségek közé tartoznak az online programok, valamint a munka- és tanulási lehetőség. Sok posztgraduális programunk együttműködésen alapuló és interdiszciplináris, lehetővé téve Önnek, hogy hasznot húzzon több főiskolánk erősségeiből. A szövetkezet (kooperatív oktatás) a RIT jellemzője, és a végzős hallgatóknak fakultatív lehetőségük van egy vagy több félévet teljes munkaidőben, a tanulmányi programjukhoz kapcsolódó fizetett munkakörben eltölteni. A szövetkezetben való részvétel alatt nem számítanak fel tandíjat, és sok diák a szövetkezeti bevételeket használja fel az oktatás finanszírozására.

Nemzetközi hallgatók: Az egyik legnagyobb OPT-tanúsítvánnyal rendelkező posztgraduális program listája bármely amerikai egyetemen, valamint erős hírnevünk az amerikai munkaadók körében, a RIT az egyik legsikeresebb a hallgatók OPT-be való behelyezésében.

A következő területeken végzős programokat kínálunk:

 • Művészet, tervezés és építészet
 • Üzleti és menedzsment
 • Kommunikáció és digitális média
 • Számítástechnika és információtudomány
 • Mérnöki és mérnöki technológia
 • Környezeti tanulmányok és fenntarthatóság
 • Játéktervezés és fejlesztés
 • Egészségügyi szakmák és orvostudományok
 • Bölcsészettudományok, társadalomtudományok és oktatás
 • Fotó, film és animáció
 • Tudomány és matematika
 • Be nem jelentett és egyénre szabott tanulmány

A RIT további előnyei :

 • Páratlan karrier-felkészülési és munkalehetőségek, beleértve a világhírű kooperatív oktatási programot, amely lehetővé teszi, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek a potenciális munkaadóktól, megismerkedhessen velük, és pénzt kereshessen anélkül, hogy tandíjat fizetne. Nemzetközi hallgatók - A RIT több mint 50 STEM által kijelölt posztgraduális program közül választhat, amelyek mindegyike jogosult az OPT kiterjesztésére.
 • Kiváló befektetésarányos megtérülés – Legutóbb végzett osztályunk 94,3%-a foglalkoztatott, és az átlagos kezdő fizetés ebben az osztályban 93 800 dollár volt.
 • Erős hírnév és helyezés – a 105. helyen áll a „nemzeti” amerikai egyetemek között, a 11. helyen a legjobb iskolák együttműködési vagy gyakornoki programjai között, és a 48. helyen a „legjobb érték” iskolák között a legfrissebb US News rangsorban; a Money Magazine top-50 az értéknövelésért; A Morning Consult a RIT-et a legmegbízhatóbb amerikai egyetemek első harmadába helyezi.
 • Egyenlő esély nagylelkű pénzügyi támogatásra – tavaly 40 millió dolláros segélyt ítéltünk oda 2800 amerikai és nemzetközi végzős hallgatónak
 • Karrierbővítő kutatási lehetőségek bőséges finanszírozással és forrásokkal.
 • Biztonságos campus ideális helyen, egy virágzó, megközelíthető, de nem túl nagy város mellett – egy közösség, ahol a faji és gondolati sokszínűséget értékelik és ünneplik.
 • Rugalmas munka és tanulás, valamint évente 8000 egyetemi hallgatói állás.
 • Tanárok, akik szeretnek tanítani és mentorálni, valamint kis létszámú osztályok, amelyek megkönnyítik a személyre szabott oktatást.
 • Korszerű létesítmények az innovációs és fenntarthatóságról elismert egyetemen.
 • Változatos hallgatói populáció – 2600 nemzetközi diák 100 országból, megfelelő erőforrásokkal és támogatással.
 • 140 000 jó kapcsolatokkal rendelkező öregdiák segít a hálózatépítésben.

Nemzetközi hallgatók: Az egyik legnagyobb OPT-tanúsítvánnyal rendelkező posztgraduális program listája bármely amerikai egyetemen, valamint erős hírnevünk az amerikai munkaadók körében, a RIT az egyik legsikeresebb a hallgatók OPT-be való behelyezésében.

GYERE GYORSULJON VELÜNK {{Preferált}}!

youtube.gif

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  20%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  13 1-hez

Campus jellemzői

A RIT jól felszerelt, korszerű létesítményekkel rendelkezik, amelyekhez más egyetemeken ritkán találkozhatunk. Rendelkezünk olyan eszközökkel, technológiával és speciális terekkel, amelyek javítják és támogatják a tanulást. Fedezzen fel és tegyen kiemelkedőt a legújabb berendezésekben, szoftverekben, stúdiókban, laboratóriumokban és kényelmi eszközökben gazdag környezetben. Ideális hely a készítéshez, az innovációhoz és a felfedezéshez. A Princeton Review következetesen a RIT-et az ország leginkább összekapcsolt campusai közé sorolja. Akár az osztálytermekben, a laborokban, a lakószobákban vagy az egyetem nyilvános helyiségeiben tartózkodik, ingyenes, közvetlen, nagy sebességű számítástechnikai hozzáférést biztosítunk, amelyet nehéz felülmúlni.

A RIT sokkal több, mint magas színvonalú akadémiai létesítményei; számos barátságos helyet kínál az egyetemen. Szinte bárhol, ahol csak néz, élénk helyszíneket találhat a közösségi és intellektuális tevékenységekhez. A campus fizikai szépsége a természeti és parkszerű környezet és a modern épületek, építészeti jellemzők és a kiállított műalkotások kölcsönhatásából fakad. A kényelmes terek az egész egyetemen helyet kínálnak a kikapcsolódásra vagy a projektek és csapatfeladatok elvégzésére.

Ezen túlmenően a több mint 18 000 hallgatóból, oktatóból és alkalmazottból álló közösségünk elkötelezte magát a fenntarthatóság előmozdítása mellett minden területen – tudományos programok és kutatási kezdeményezések, egyetemi működésünk és fogyasztási gyakorlataink terén, valamint a társadalmi fenntarthatóság előmozdítása érdekében tett erőfeszítések terén. RIT család. Ha környezetbarátabbá tesszük az egyetemet, és többet foglalkozunk a fenntartható gyakorlatokkal, és többet tanulunk azokról, lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy az egyetem, a Rochester terület és a világ, amelyben élünk, tisztább, egészségesebb és élhetőbb legyen. holnap, mint ma.

  Belépők

  Ahhoz, hogy bármely RIT posztgraduális programra jelentkezhessen, akkreditált egyetemen vagy főiskolán érettségi diplomával (vagy azzal egyenértékű) kell rendelkeznie (vagy annak várhatóan). Munkatapasztalat nem szükséges.

  A RIT-hez való jelentkezés gyors és egyszerű. Online jelentkezésünk kitöltése általában 15-20 percet vesz igénybe, és elkezdheti és benyújthatja online jelentkezését a szükséges jelentkezési díj és az igazoló dokumentumok nélkül. Az összes posztgraduális programra való jelentkezéshez online jelentkezés és a következő igazoló dokumentumok benyújtása szükséges: 65 USD jelentkezési díj, személyes nyilatkozat, önéletrajz és egyetemi átiratok.

  A legtöbb programhoz ajánlólevél szükséges. A további követelmények programonként változnak, és tartalmazhatnak írásmintát, portfóliót vagy felvételi vizsgát (GRE vagy GMAT).

  Amikor jelentkezik, először INGYENES portálfiók létrehozásával kell kezdenie. A személyre szabott felvételi portálról indíthatja és kezelheti a jelentkezést. A portál egy ellenőrző listát tartalmaz, amely segít meghatározni a jelentkezésének kitöltéséhez szükséges további anyagokat. Jelentkezését elküldjük felülvizsgálatra a Felvételi Bizottsághoz, miután minden szükséges elemet benyújtott.

  Vízumkövetelmények

  Csapatunk azért van itt, hogy segítsen megérteni a diákvízum igénylésének következő lépéseit. A diákvízum igényléséhez az Egyesült Államok kormányának szabályozása előírja, hogy a nemzetközi hallgatók igazolják, hogy elegendő pénzügyi forrással rendelkeznek a tandíj, a díjak, az ellátások és a megélhetési költségek fedezésére legalább kilenc hónapos nappali tagozatos tanulmányok során.

  A külföldi hallgatóknak, akiknek diákvízumot kell kérniük, eredeti banki kivonatot kell benyújtaniuk a RIT-nek, amely tartalmazza az oktatásukra rendelkezésre álló összeget.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A RIT évente több mint 40 millió dollár érdemi ösztöndíjat és asszisztensi támogatást ítél oda végzős hallgatóknak. Az ösztöndíjak a tandíj 10%-a és 40%-a között mozognak. A díjak a pályázó tudományos kiválóságán alapulnak. Az ösztöndíjak odaítélésekor sok mindent figyelembe vesznek – az egyetemi érdemjegyeket, a posztgraduális teszteredményeket, valamint a kutatási és munkatapasztalatát.

  Diplomás asszisztensi állásokat kínálnak teljes munkaidőben érettségizett végzős hallgatók számára, hogy oktatási, kutatási vagy adminisztratív asszisztensként szolgáljanak. A diplomás asszisztensek (a kinevezést végző osztály határozza meg) bért kapnak az elvégzett munkáért cserébe. Sok diplomás asszisztens tandíjkedvezményt (azaz tandíj-támogatást) is kap az asszisztensi feladatokért kapott béren kívül.

  A végzős hallgatók ösztöndíjat és asszisztensi munkát is kaphatnak. Ezek a finanszírozási lehetőségek azonosak az egyesült államokbeli és a nemzetközi pályázók számára.

  Választható Co-Op: a kooperatív oktatás fizetett munkavégzés vállalatokkal és szervezetekkel az Egyesült Államokban és külföldön. A Co-op lehetővé teszi, hogy a hallgatók egy vagy több félévet teljes munkaidőben, a tanulmányi programjukhoz kapcsolódó fizetett pozícióban töltsenek a diploma megszerzése előtt. Sok diák a szövetkezeti bevételeket használja fel az oktatás finanszírozására. A hallgatók nem fizetnek tandíjat és díjat a szövetkezet alatt.

  Munka-tanulmány: A teljes munkaidőben tanuló végzős hallgatók részmunkaidős állásra jelentkezhetnek az egyetemen. A RIT-nek évente több mint 7000 állása van, és a diákok általában heti 10-20 órát dolgoznak. Az F-1 vagy J-1 vízummal tanuló nemzetközi hallgatók heti 20 órát dolgozhatnak az egyetemen, és 40 órát a szünetekben.

  Gördülő jelentkezési határidők

  A legtöbb programunk „gördülő” pályázati áttekintést kínál – nincs konkrét határidő a jelentkezéseknek; a pályázatokat egész évben fogadják és bírálják el.

  Rangsorok

  US News & World Report

  • 105. a „Nemzeti Egyetemek” kategóriában (2023)
  • Holtversenyben a 11. helyen áll a legjobb iskolai együttműködési vagy gyakornoki programok között (2023)
  • 48. a „legjobb ár-érték arányú iskolák” között (2023)
  • 41. "leginnovatívabb iskola"

  Princeton Review

  • Felkerült a The Best Value Colleges 2022-es kiadásába: 200 iskola kivételes ROI-val a tandíjbefektetéseiért
  • Felkerült a 2022-es „Legjobb 388 főiskola” listájára

  Money Magazine – az egyik legjobb főiskola (2023)

  Morning Consult – a 37. legmegbízhatóbb egyetem (2022)

  Times Felsőoktatás

  • A The Wall Street Journal/Times Higher Education rangsorban a 155. helyen áll az amerikai főiskolák között, ezzel a RIT az ország főiskoláinak és egyetemeinek legjobb 25 százaléka közé tartozik.

  A Diákbörze és Látogató Program

  Az RIT-t a legjobb amerikai iskolák közé sorolták, ahol nemzetközi diákok vehetnek részt érettségi után a STEM és a nem STEM területeken.

  A Hallgatói és Csere Látogató Program a RIT-t a legjobb 100 iskola közé sorolta két listán, amelyek az érettségi előtti és utáni fakultatív gyakorlati képzéssel kapcsolatosak.

  Tanulói beszámolók

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Kérdések