Keystone logo
Roma Tre University

Roma Tre University

Roma Tre University

Bevezetés

Roma Tre University egy fiatal egyetemi gondolat fiataloknak. 1992-ben alapították, és gyorsan növekedett mind a hallgatók, mind a kínált képzések tekintetében.

Kiváló minősítést szerzett a legkiemelkedőbb akadémiai rangsorok között, különösen a fiatalabb egyetemeken.

Roma Tre University 13 tanszékre szerveződik, amelyek alap- és mesterképzéseket, posztgraduális és haladó képzéseket, doktori fokozatokat és szakiskolákat kínálnak.

Dinamikus, modern és nemzetközi egyetem, amelyet azonnal a főváros városfejlesztésének létfontosságú mozgatórugójaként azonosítottak, amelyben ma már mélyen gyökerezik, hozzájárulva a város identitásának megváltoztatásához a kitartó szerkezetátalakítási és újrafelhasználási folyamattal. ipari épületek, tudás és kutatás gyáraivá alakítva azokat.

A Roma Tre alapértékei között vállalja a magas színvonalú nemzetközi kutatás előmozdítását és megszervezését, a felsőoktatási kiválóság, valamint a tudásfejlesztés és ismeretterjesztés, a környezetvédelem, a nemzetközi szolidaritás, a nemek közötti egyenlőség elveinek érvényesítését, valamint az értékelést. és az érdemek elismerése.

Az oktatás és a kutatás minden tudományterületen folyamatosan kölcsönhatásban van, és egy globális világot céloz meg, elősegítve ezzel a tudás frissítését és gyarapítását; akciójukat a harmadik küldetéssel kombinálják, amelyet technológiatranszfernek és a felsőoktatási tevékenységek területi vetületének tekintenek.

A nemzetközi dimenziót az egyetem stratégiai aspektusának tekintik, amely betartja többek között a Magna Charta Universitatum inspiráló elveit, és azonosul az Európai Kutatási és Felsőoktatási Térség elveivel és eszközeivel.

Helyszínek

  • Rome

    Via Ostiense, 159, 00154, Rome

    Kérdések