Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Bevezetés

Vezetői képzés és a kiválóság kutatása

A Rome Business School egy olaszországi Róma Kiválósági Intézet, amely vezetői képzésre és kutatásra szentel, nemzetközi szinten működik, világszerte több mint 140 országból származó öregdiákokkal. Célja, hogy hozzájáruljon az akadémia és a munka világa közötti szakadék áthidalásához vezetői képzési kurzusok szervezésével, amelyek célja a szakmai karrier vagy üzleti tevékenység elindításához vagy növekedéséhez szükséges ismeretek átadása. A Rome Business School küldetése, hogy segítse a vállalkozókat, vezetõket és szakembereket teljes kompetencia-potenciáljuk elérésében, és javítsa etikai megközelítésüket mind az üzleti életben, mind a munkában, ezáltal hozzájárulva a gazdasági emberiség, valamint a virágzóbb és méltányosabb társadalom fejlõdéséhez. , amelyben az egyén központi szerepét elismerik és értékelik. A Rome Business School előadásait rugalmasan vehetik igénybe akár a Római campuson, akár az Ön által választott helyről a legújabb generációs távoktatási eszköz segítségével.

Kulturális és szakmai fejlődés

A Római székhelyű, de az egész Olaszországban és nemzetközi szinten aktív Rome Business School ad a diplomásoknak, a szakembereknek és a vállalkozóknak, hogy fejlesszék vezetői tudományterületük kompetenciáit a legjobb nemzetközi szabványok alapján, ezáltal segítve őket versenyképességükben a munkában, szakmai és vállalkozói piacok.

Minősített minőség

Az összes Rome Business School megkapta az ISO 9001: 2008 tanúsítványt, amely elismeri képzési tevékenységeink legmagasabb minőségi előírásait. Az ISO 9001: 2008 akkreditáció elismeri, hogy szervezetünk olyan minőségbiztosítási rendszereket valósít meg, amelyek megalapozzák a kiváló vevői elégedettséget, a munkatársak motivációját és a folyamatos fejlesztést. A tanfolyamok biztosítják a legmagasabb szintű oktatást és a résztvevők igényeinek alapos ápolását. A szakértő tanárok személyre szabott segítsége, a tananyagok gazdagsága és a tanulási folyamat aprólékos ellenőrzése biztosítják a képzés maximális hatékonyságát.

Akkreditáció

A Thee Rome Business School -t a MIUR (olasz oktatási, egyetemi és kutatási minisztérium) kutatási központként elismerte, és a Nemzeti Kutatási Nyilvántartásban szerepel 61598 kóddal, jogilag elismert és engedélyezett az Olasz Köztársaság és a Kamara által. a kereskedelem. A Rome Business School hivatalosan regisztrálták az Európai Bizottság Oktatási és Kulturális Főigazgatóságának, valamint az Európai Bizottság Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökségének résztvevő szervezeteként, a résztvevők azonosító kódjával (PIC). 937625960.

Küldetés

Rome Business School küldetése, hogy vállalkozókat, vezetõket és szakembereket kompetencia és az üzleti és munka etikai megközelítésének olyan szintjére képezzen, amely képes szerepet játszani a gazdasági emberiség és a gazdagabb, méltányosabb társadalom fejlõdésében. és az egyén központi szerepének tiszteletben tartása.

Nemzetközi perspektíva

Rome Business School egy olyan nemzetközi intézmény, amely már több mint 140 ország hallgatóit fogadta. Ezenkívül a Rome Business School büszke arra, hogy egy alapfokú nemzetközi karon vesz részt, amely a menedzsment és a vállalkozói készség legfejlettebb ismereteinek kifejezője és viselője. Rome Business School egyetemi oktatók, vállalati oktatók, tanácsadók, vezetők és vállalkozók vannak, akik bizonyított tapasztalataik és képességeik miatt választottak. A kar erős multikulturális hajlandósággal rendelkezik, különféle háttérrel és nemzetiségű képviselőkkel. Szinergikusan hagyja Önt a tudás örökségével személyes fejlődéséhez. Kiválasztott megújult és nagyon kompetens formázóinkat a hallgatók mindig értékelik és értékelik, minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően. Rome Business School az üzleti iskolákkal, egyetemekkel és vállalatokkal folytatott számos partnerségnek köszönhetően fejleszti a nemzetközi didaktikai és vállalati hálózatot.

Miért mi

Kiváló képzési ajánlat, amelyet a legjobb nemzetközi tapasztalatok gondos elemzése révén fejlesztettek ki, hogy garantálják a versenyelőnyt a piacon.

Modern képzési ajánlat: kurzusokat biztosítunk a legfejlettebb vezetői trendekről és technikákról, mint például az interkulturális menedzsment és az üzleti orientált közösségi médiahasználat.

Magasan képzett tanárok: a Rome Business School minden tanára egyetemi oktató, oktató és menedzser, akit gondosan választottak ki bizonyított szakmaiságuk és tapasztalataik alapján, és képesek átadni a hallgatóknak egy jól meghatározott fogalmi keretet és értékes hivatkozásokat a konkrét szakmai gyakorlatokra.

Karrier-szolgáltatás: személyre szabott szolgáltatások, amelyek célja a hallgatók számára a munkaerőpiacra való belépés vagy az abban való fejlődés elősegítése (gyakornoki lehetőségek, önéletrajz-áttekintés, adatbázisba való felvétel, állásinterjú-menedzsment támogatás, hálózatépítés vállalatokkal, vezetőkkel és szakemberekkel).

Alumni hálózat és közösség: A kurzusok résztvevői jogosultak a Rome Business School Alumni Network-hez, amely hálózat lehetővé teszi számukra az összes alumni és tanár kapcsolattartását, tapasztalatcserét, projektek és szakmai továbbképzési lehetőségek megosztását.

Hűségkártya, amely lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön és kedvezményeket kapjon a képzéseinkre.

Egyedi tanulási tartalom és tananyagok: az összes Rome Business School képzésében a legmodernebb oktatási tartalmak szerepelnek, összhangban a legjobb nemzetközi szabványokkal, és amelyeket a legújabb kulturális trendeknek megfelelően folyamatosan frissítenek. Minden tanfolyamon a résztvevők rengeteg dokumentációt és javaslatot kapnak a lehetséges további mélyreható tanulmányokhoz.

Rugalmas tanulási módszerek széles skálája, amely megfelel minden követelménynek, és lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy egyensúlyba hozzák tanulási kötelezettségvállalásaikat személyes és szakmai elkötelezettségükkel. Mesterkurzusok, szakirányú tanfolyamok és gazdag rövid tanfolyamok katalógusa, amely minden tanulási igényt kielégít. Tanfolyamok vehetők az egyetemen, távolról és házon belül.

Alkalmazott oktatási módszer: az összes kurzus gyakorlatokat és valós esettanulmányokat tartalmaz, amelyek kiegészítik a tanítást és valóban értékesé teszik a munkaerőpiac szempontjából.

Tanulási lehetőségek

A Rome Business School tanfolyamát angol nyelven tanítják, és részt vehetnek, preferencia alapján, akár On-Campuson, akár Onlineon, a következő lehetőségekkel:

Az oktatás nyelve

olasz

Teljes idő

Az előadások hétfőtől csütörtökig tartanak.

Végrehajtó

Az előadásokat egész napos szombaton tartják.

Szakmai

Az előadásokat kedden vagy csütörtökön tartják, 7 és 8.30 között

Távoktatás

Ehhez a lehetőséghez a Rome Business School élvonalbeli online platformot alkalmaz, amelyen keresztül előadásokat követhet teljes videóval és audióval, valósidejű hang- és videofelvételekben kommunikálhat a tanárral és a többi résztvevővel, együttműködhet és megosztani a dokumentációt

Házon belül, a kurzusok házon kívül is tarthatók - közvetlenül a cégnél, ügynökségnél, szervezetnél vagy a szakmai központban.

Helyszínek

Helyszínek
  • Italy Online

    Italy Online, Olaszország

    Kérdések