Keystone logo
Royal Holloway University of London MSc Vállalkozási és Innovációs
Royal Holloway University of London

MSc Vállalkozási és Innovációs

Egham, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

31 Jul 2024

Sep 2024

GBP 23 900 / per year *

Az egyetemen

* EU-s és nemzetközi hallgatók tandíja évente.EU-s hallgatók – lásd a Program Tandíjak szakaszát a díjcsökkentési ösztöndíjakért.Az Egyesült Királyság diákjainak tandíja évente - 13 600 GBP.

Bevezetés

Ez a kurzus olyan személyek számára készült, akik vállalkozói karriert szeretnének folytatni, legyen szó új szervezet indításáról vagy vállalkozói és innovatív projektek fejlesztéséről a meglévő szervezeteken belül.Szakértővel és mélyrehatóan ismeri a vállalkozói szellemet és az innovációt, valamint gyakorlati készségeket, amelyek javítják foglalkoztathatóságát.

Év az üzletben opcióval is elérhető – itt tudhat meg többet.

A kurzus ezen a területen a legmagasabb szintű elméletre és gyakorlatra épít, és a School of Business and Management oktatóinak kiterjedt kutatási és oktatási szakértelmére épít.Ennek a kurzusnak a tartalma folyamatosan frissül, hogy tükrözze a kortárs kérdéseket és érdeklődési köröket, mint például a családi vállalkozás vezetése, a vállalkozás és a tanácsadás, valamint a szociális vállalkozás.

Tanfolyamunkat gazdagítja az a tudás és szakértelem, amelyet vendégelőadóink osztanak meg egymással, akik között sikeres és sok esetben rendkívül innovatív vállalkozást folytató vállalkozók is vannak.

A School of Business and Management hallgatójaként csatlakozik egy intellektuálisan ösztönző, barátságos és támogató kutatási környezethez, és szakértői és tapasztalt akadémiai munkatársainkkal való szoros együttműködés révén képes lesz megvalósítani lehetőségeit.

  • Kiváló pozíció sikeres üzlettulajdonosnak vagy menedzsernek a vállalkozói szellem és az innováció mélyreható megértésével, valamint gyakorlati készségekkel és egy hatékony üzleti hálózat kezdetével.
  • Rugalmasság , hogy tanulmányait az Ön speciális érdeklődési területeihez igazítsa, mint például a marketingkommunikáció, az e-business és a számvitel.
  • Kiemelkedő kutatás ; A Royal Holloway a „világvezető” és „nemzetközileg kiváló” kutatási eredmények tekintetében az Egyesült Királyság egyetemeinek legjobb 25%-ában található (REF 2021)
  • Legújabb gondolkodás és izgalmas intellektuális kihívások , amelyeket tantárgyaik határán álló akadémikusok biztosítanak.

Időről időre módosítjuk kurzusainkat, hogy javítsuk a hallgatók és a tanulási élményt, és ez különösen igaz, amikor továbbra is reagálunk a Covid-19 világjárványra.Ha jelentős változtatást eszközölünk a választott tanfolyamon, amint tudjuk, értesítjük.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Ösztöndíjak és finanszírozás

Akkreditációk

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések