Keystone logo
Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Bevezetés

A Rocket Sky csapathoz való csatlakozás életváltozó tapasztalat, és a diplomások 96% -a ma profi animátor.

Miért csatlakozz a ROCKET SKY TEAM-hoz?

Mi más vagyunk. A Rocket Sky egy „szimulált termelési környezet” megközelítést alkalmaz a tanuláshoz, amely egy valós világ animációs stúdióját utánozza. Ez a folyamat a legmagasabb szintű készségeket fejleszti, miközben a diákjainkat a valós világban dolgozzák, mindaddig, amíg az iskolában maradnak.

A ROCKET SKY megközelítés

A Rocket Sky Learning System éveknyi szakmai termelési tapasztalatból és évtizedes szakmai tapasztalatból született. A klasszikus animációs elvekre és az alapvető alapokra összpontosítunk, és alkalmazzuk őket a 3D szoftverre. Ez az egyszerű megközelítés fejleszti a művészetet és a művészt. Az ismétlés a készség anyja, és az egyedülálló, egy-egy, mentor-stílusos tanulás-megközelítés felhasználásával, és az alapokra, nem pedig szoftverre összpontosítva, a Rocket Sky diákok képessé válnak ennek az allusív művészeti formának minden aspektusában, és végül képes lesz a legmagasabb minőségi portfólió készítésére, hogy bemutassa ezeket a készségeket.

MENTORAI

Oktatói csapatunk a világ egyik vezető stúdiójában dolgozik. A szerencsejáték, a tv és a filmiparban szerzett kollektív szakmai tapasztalataink, valamint az oktatási háttérrel és a fejlődési oktatás alapvető megközelítésével párosulnak a többi. Animációs kreditjeink közé tartozik a Felhős és a Húsgombóc I lehetősége

TAGÁLLAMOK AZ ÉLETÉRT

Az animáció véget nem érő törekvés a javulásért, és diákjaink képesek tovább tanulni és javítani a tartalmukat és az oktatóinkhoz való hozzáférést az elkövetkező években. Boldog család vagyunk és hálózatunk nagy, és tovább növekszik.

KÖLTSÉGEK

A Rocket Sky tandíjköltségei a világ egyik legmagasabb színvonalú animációs képzése közé tartoznak. A hallgatói portfóliók összehasonlíthatóak a 100 000 dolláros 4 éves diplomával. A mi tandíjunk jelenleg 5,400 dollár bevezető arányunkra van beállítva, és 2019 elejéig ezen a szinten marad.

Azt is kínáljuk, tandíjfizetési tervek, hogy segítsen a diákok fizetni a tandíjat, amíg a vonat. Kérdezzen meg pénzügyi programjainkról.

Helyszínek

 • Edmonton

  PO Box 1124 Hampton, NB Canada E5N 8H1

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések