Keystone logo
Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Bevezetés

A Singapore Aviation Academy (SAA), Létre 1958-ban, a nemzetközileg elismert képzés kar a Polgári Légiközlekedési Hatóság Szingapúr. Ez széles körű működési és irányítási programok benchmark nemzetközi szabványok és legjobb gyakorlatok képzési igényeinek kielégítésére a globális légiközlekedési ágazatban. SAA ICAO Regionális Képző Központ Excellence, ICAO légiközlekedés-védelmi képzési központ, ICAO által támogatott kormány biztonsági ellenőr Képzési Központ és az ICAO TRAINAIR PLUS Teljes tag.

Keresztül a négy speciális iskolákban - School of Aviation Management Iskola Aviation Safety & Security, Iskola légiforgalmi szolgáltatások és Iskola Airport Emergency Services - STM képzett több mint 91.000 résztvevő 200 ország és terület 1958 óta.

Az, hogy következetesen tartózkodó előtt fejlődés zajlik a nemzetközi polgári repülést, STM képes arra, hogy új programokat nem állnak rendelkezésre máshol. SAA is kínál képzési és posztgraduális diploma programok összefogás segítségével neves hazai és külföldi felsőoktatási intézmények.

Az Akadémia fórumot biztosít az információk megosztását hálózatának kiépítése révén a vezetők és szakértők a nemzetközi polgári légi közlekedés közösség, workshopok, konferenciák és szemináriumok rendszeresen. Azt is otthont ad számos nemzetközi találkozók és konferenciák által szervezett nemzetközi szervezetek, mint az ICAO, APEC és ACI.

VISION:

Ahhoz, hogy a világ vezető központja a tanulás a polgári repülés számára.

Küldetésünk:

Annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú képzést, és megosztják egymással a tudást és tapasztalatot, a haladás nemzetközi polgári repülés.

Történetünk

Szerény

1950 - 1960 Mint sok intézmények nőtt, hogy toronymagas szervezetek a saját területén, a Singapore Aviation Academy indult kicsi.

Az első polgári repülés képzés iskola jött létre a légiforgalmi irányítók 1958. Paya Lebar Airport. Az ülésen részt vett öt helyi gyakornok vezérlők. Négy évvel később, a nemzetközi résztvevők elfogadták képzésre légiforgalmi tájékoztató szolgálatok és a légiforgalmi térképészet. Ezeket keretében támogatott Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet műszaki segítségnyújtási program.

Az évek során az iskola nőtt, hogy egy házon belüli képzés ruhát a regionális képzési központ. Ez költözött 1972-ben a nagyobb helyiségek és jobb létesítmények Seletar repülőtérre.

Elérve

1970 - 1980 Az iskola átnevezték a Polgári Repülési Képzési Központ (CATC), Szingapúrban. Ezután képzés tengerentúli résztvevők rendszeresen nem csak a légiforgalmi szolgálatok de repülőtér sürgősségi szolgálatok, repülőtéri irányításának és üzemeltetésének. A CATC elért lenyűgöző múlttal a magas minőségű képzés, amely egyedülálló volt az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Kifinomult és egyedi légiforgalmi irányítás edzőgépek tekintették a legfejlettebb a régióban.

Azt jelölték ASEAN Kiválósági Központ 1977-ben képzés a légiforgalmi irányítás, légijármű tűzoltó és mentőszolgálat, valamint a légiforgalmi tájékoztató szolgálatok.

Azzal a céllal, Magas

1990 ... ..

1990-ben a Központ átkeresztelték megint, mint a szingapúri Aviation Academy (SAA). A változás tükröződik a megerősített státusz és kibővített szerepeket, mint a Polgári Légiközlekedési Hatóság Szingapúr (CAAS) készek frissíteni a készségek a repülés személyzet, hogy megfeleljen a kihívásoknak, az új évezredben. SAA kezdte meg működését a jelenlegi célra épített képzés komplex 1992. Ez hivatalosan is megnyílt november 2, 1992 by Mr Mah Bow Tan, a távközlési miniszter. Építési költsége US $ 50 millió a komplex van szerelve egy sor olyan átfogó berendezések létrehozása egyedülálló teljes képzési környezetet.

Helyszínek

  • Singapore

    Singapore Aviation Academy 1 Aviation Drive , 499867, Singapore

    Kérdések