Keystone logo
Saint Louis University Master of Science in Geographic Information Science
Saint Louis University

Master of Science in Geographic Information Science

St. Louis, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Saint Louis UniversityA földrajzi információtudomány mesterképzése a térinformatikai ismeretekkel rendelkező szakemberek iránti növekvő keresletre irányul. A térinformatikai elmélet és a gyakorlati képzés kombinációját kínálja.

Az SLU földrajzi információtudományi (GIScience) interdiszciplináris mesterképzését, más néven térinformatikai tudományt a Föld- és Légkörtudományok Tanszéken Saint Louis University) a Szociológiai és Antropológiai Tanszékkel és más olyan tanszékekkel együttműködésben kínálják. térinformatikai kurzusokat kínál (pl. Biológia és Számítástechnika Tanszék). A program egyesíti a térinformatikai rendszerekkel (GIS), a távérzékeléssel és a globális helymeghatározó rendszer szoftverével kapcsolatos térinformatikai elméletet és gyakorlati képzést. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy jól képzett szakértőkké váljanak ahhoz, hogy megfeleljenek a térinformatikai elemzés, a képalkotás, a fotogrammetria, a térstatisztika, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia szakértői iránti növekvő keresletnek. Interdiszciplináris programként az MS in GIScience a környezeti, társadalmi és gazdasági kérdésekkel foglalkozó kutatásra összpontosít.

A hallgatók innovatív technológiák és szoftverprogramok (pl. ArcGIS, QGIS, ENVI+IDL, SARscape, SARscape) segítségével alkalmazzák a térinformatika, távérzékelés, geovizualizáció, térelemzés és statisztika, adatbázis-kezelés és térinformatikai programozást természettudományi, társadalomtudományi és integratív humán-környezeti területeken. Python, GeoDA, R).

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések