Keystone logo
© Monday
SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

Bevezetés

Az SBS Swiss Business School egy magasan jegyzett és nemzetközileg akkreditált üzleti oktatási intézmény, amely a diákokat a globális gazdaságban való karrierre készíti fel.

A zürichi székhelyű iskola kiterjeszti elkötelezettségét a kiválóság és a globális üzleti perspektíva iránt a dinamikus tanulási központok révén Madridban és Barcelonában , amelyek élénk üzleti ökoszisztémákba fészkelnek. Ezek a csomópontok zökkenőmentesen összekapcsolják az oktatást a valós üzleti világgal, gyakorlati betekintésekkel és lehetőségekkel javítva a tanulási élményt.

Az SBS Swiss Business School úttörője az innovatív tapasztalati tanulásnak , és olyan programokat kínál, amelyek egyesítik az akadémiai elméletet a valós üzleti alkalmazásokkal. Ez a módszer élénk oktatási légkört ápol, fejleszti a gyakorlati készségeket és elősegíti az innovációt.

A sokszínű hallgatói körrel és iparági szakértőkből álló oktatókkal az SBS együttműködő és gazdagító környezetet biztosít, ahol a hallgatók tapasztalt szakemberektől tanulhatnak , kapcsolatba léphetnek társaikkal a világ minden tájáról, és értékes hálózati lehetőségeket teremthetnek .

Mi különböztet meg minket?

✅ Svájci minőségi oktatás: A rangos svájci szabványokkal gazdagított spanyolországi programjaink a kiválóság és a szigorúság által fémjelzett oktatást biztosítják.

✅ Dinamikus tanulási környezet: Egyedülálló coworking modellt használva integráljuk az oktatást az üzleti világgal, korai gyakorlati lehetőségeket és hálózatépítést kínálva.

Korszerű létesítmények: Élvezze a 24 órás hozzáférést a hét minden napján, az edzőteremben, az előadóteremben, a kávézóban és a Gran Via sugárútra néző terasszal, amelyek célja a siker és a kiegyensúlyozott életmód előmozdítása.

✅ Élvonalbeli tanterv : Valódi esettanulmányokat és igényes készségeket tartalmazó tantervünket úgy alakítottuk ki, hogy Ön az üzleti innováció élvonalában maradjon.

✅ Tanuljon a legjobbaktól: Vegyen részt vezető szakértőkkel, akik innovatív meglátásaikat és gyakorlati szakértelmüket közvetlenül az osztálytermeinkbe hozzák.

✅ Személyre szabott coaching: Kis létszámú osztályok esetén személyre szabott coachingot biztosítunk, így személyre szabott és gazdagító tanulási utat biztosítunk.

Campus élet és felszereltség

Az SBS Swiss Business School Madrid Campus stratégiai helyen található a Gran Víán, és páratlan hozzáférést kínál a hallgatóknak a pezsgő kulturális, üzleti és társadalmi eseményekhez!

Campus központunk felhatalmazza Önt arra, hogy boldoguljon a munka valós világában a magával ragadó tanulás révén egy dinamikus coworking környezetben, ahol kapcsolatok és karrierlehetőségek várnak.

Élvezze a nap 24 órájában a hét minden napján elérhető hozzáférést , a csúcsminőségű létesítményeket és a tetőtéri hálózati eseményeket csodálatos kilátással. Maradjon aktív az egyetemen található edzőtermünkben , javítva életmódját, és kivételessé varázsolva minden pillanatát.

Tanulói beszámolók

Rangsorok

 • A 2. helyen végzett online MBA a CEO Magazine 2023 szerint
 • A 6. helyen végzett európai MBA a CEO Magazine 2023 szerint
 • A 7. helyen végzett globális MBA a CEO Magazine 2023 szerint
 • Tier 1 Global MBA a CEO Magazine 2023 szerint
 • Premier DBA program a CEO Magazine 2023 szerint
 • A 20 legjobb QS online MBA-ranglista 2023-ban: Európa
 • Az Eduniversal Business Schools Ranking 2022 szerint az egyik legjobb üzleti iskola Svájcban

Helyszínek

 • Madrid

  Gran Vía, 4, 28013, Madrid

 • Kloten

  Flughafenstrasse 3 Kloten-Zurich Switzerland, 8302, Kloten

 • Barcelona

  Pg. de Joan de Borbó, 99, 08039, Barcelona

  Programok

  Kérdések