Keystone logo
© Eva Dang
School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

Bevezetés

A Információs Kockázatkezelési Iskola (SIRM) Egy híres központ, amely mindkét programot kínál Egyetemi hallgató és Posztgraduális Különböző tudományágakban, többek között a Cyber ​​Security, információbiztonság és megbízhatóság, üzleti menedzsment, egészséggondozás és számítástechnika területén. SIRM programok vannak Különböző egyetemek által jóváhagyott Hogy fokozatot adjunk sikeres hallgatóinknak. SIRM Úttörő a használat során ISACA Modellbizonylat az információbiztonság és -biztosítás érdekében a CISA-val És a CISM Programot az Egyesült Királyságban. 2007 óta kifejlesztettünk szakértelmet az információbiztonság és megbízhatóság biztosításában; És üzleti menedzsment programokat partnerség különböző brit egyetemek, beleértve A Greenwich Egyetem, A University of Gloucestershire, A Derby Egyetem, A Chester Egyetem és Anglia Ruskin University.

SIRM Sikeresen megvalósította a partnerséget finanszírozási szerződéssel Brooklands Főiskola (Amely közfinanszírozású főiskola), a 4. szint feletti és az Apprenticehsips képesítés megszerzéséhez a Cyber ​​Security-ben.

SIRM egy A Képesítési és Finanszírozási Ügynökség jóváhagyott képzési szervezete És a A ROTO regisztere (Képzési szervezetek nyilvántartása). SIRM Sikeresen regisztrált RoATP (A gyakornoki képzést nyújtók nyilvántartása). Mi is vagyunk Az ATHE által jóváhagyott (Képzések és felsõoktatás díjai), ASIC (A nemzetközi kollégiumok akkreditációs szolgáltatásai), AISABE (Az információbiztonsági könyvvizsgálók és üzleti vezetők szövetsége).

SIRM székhelye London, Amely a szíve Egyesült Királyság. Campusunk található Ilford, Amely London keleti részén fekszik, 1 perces sétára az Ilford vasútállomástól és a Town Center-től. A Liverpool Street és a londoni központ mindössze 15 percre van a campustól. SIRM Létrehozta a Vállalati részleg Ahol vállalati szintű képzést biztosítanak mindkettő számára Nyilvános és magán. Meglévő hallgatóinknak lehetősége nyílik a vállalati részlegünkhöz való csatlakozásra ahhoz, hogy munkatapasztalatunk során tanulhassunk SIRM. Ez biztosítja nemcsak a munkatapasztalatot, hanem útvonalat biztosít a teljes munkaidős foglalkoztatáshoz SIRM vagy bármely más társult szervezet (Az üresedéstől függően). A Cyber ​​Security munkahelyek a világ minden tájáról érhetők el, és ha rendelkezik az Egyesült Királyság diplomájával, amely globálisan megjelenik, akkor biztos lehet abban, hogy biztonságban érezheti magát a jövő felé a saját területén.

SIRM A tanítási, tanulási és értékelési módszerek széles skáláját alkalmazza, amely magában foglalja az osztály előadásait, oktatóanyagait és szemináriumokat (attól függően, hogy a diák milyen tanulási módot választott, például f / t, p / t vagy online). Nagy hangsúlyt fektetünk a hallgatók önálló tanulásának fontosságára. Elkötelezettek vagyunk az átadható, foglalkoztathatósági és tanulmányi készségfejlesztő munkák fejlesztésében az egész Iskolán, és beépítettük a Személyi Fejlesztési Tervezést szakdolgozatba. Célunk erre a tanulás és a tanítás támogatása és előmozdítása révén SIRM Mind a személyzet, mind a diákok számára. Személyzet a SIRMA diákokkal és az egyetemi hallgatókkal közösen dolgozik olyan oktatási kultúra kialakításában, amely értékeli és jutalmazza az oktatást, tiszteletben tartja és támogatja az egyéni különbségeket a tanulók között, és ösztönzi olyan tanulási környezetek létrehozását, amelyekben a különböző diákok tanulhatnak és élvezhetik magukat.

Helyszínek

  • London

    Becketts House, 2-14 Ilford Hill, IG1 2DA, London

Kérdések