Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Bevezetés

Belvárosában Los Angeles, SCI-Arc egy központja az innováció és az egyik a nemzet néhány független építészeti iskola.

Üzenet az igazgató

SCI-Arc mindig bővül, és emelve törekvéseit. A mi globalizáció korában, design számít, mint még soha, és megvan a kapacitása, hogy ámulatba a világot, bizonyítva a különböző módszereket, amelyek tervezési tudja átalakítani azt.

Mission Statement

SCI-Arc küldetése, hogy Reimagine nagyon széleit építészet, nevelése az építészek, hogy vegyenek részt, spekulálni, és az innováció.

Története SCI-Arc

SCI-Arc-ben alakult 1972-ben Santa Monica egy csoport kar és a diákok, akik akartak szólni építészet egy kísérleti szempontból, mint a hagyományos iskolákban kínált.

Emberek

SCI-Arc vezetése, az oktatók és a személyzet különböző háttérrel és országok, tükrözve a globalizmus, az intézmény és a hallgatói szervezet.

Létesítmény

Belül negyed mérföld hosszú campus, SCI-Arc diákok integrált csomagja források, amelyek támogatják a tudományos fejlődés és a kísérletezés.

Akkreditációs

A graduális és posztgraduális szakmai fokozatok által odaítélt SCI-Arc akkreditált mind a Nemzeti Építészeti Akkreditáló Testület (NAAB) és a nyugat Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC).

Támogassa az Iskola

SCI-Arc támaszkodik emberbaráti támogatást alumni, a szülők és a barátok, hogy fenntartsa a világhírű oktatási programok.

Karrier

SCI-Arc büszke toborzása és megtartása a legjobb és legtehetségesebb jelölteket a karrier SCI-Arc, és elkötelezett létre a kulturálisan gazdag, művészi, változatos munkakörnyezet.

Campus jellemzői

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Kérdések