Keystone logo
SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

Bevezetés

Az információs technológia fejlődésének köszönhetően nőtt az információ mennyisége és megosztásának sebessége. Annak érdekében, hogy reagálhassunk a társadalom változására és túlélhessük a versenyt, elengedhetetlenné vált a folyamatos tanulás. Ennek megfelelően igény volt egy olyan oktatási rendszerre, amely megfelel az egész életen át tartó oktatás koncepciójának, és ez hozta létre a kiber egyetemeket, például a Szöuli Digitális Egyetemet.

A Szöuli Digitális Egyetem hűséges volt Korea vezető számítógépes egyetemeként betöltött szerepéhez és kötelességéhez, és rövid idő alatt figyelemre méltó növekedést mutatott. A Szöuli Digitális Egyetem különösen magas színvonalú oktatási tartalommal, kiváló oktatással és a legnagyobb hallgatói körrel van felszerelve. Folyamatosan törekedtünk a hallgatói szolgáltatás javítására és az egyetem specializálására a tanterv átszervezésével.

Az ilyen erőfeszítések eredményeként a Szöuli Digitális Egyetem az ország legjobb kiber egyetemévé vált, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a hallgatók elégedettségében és a versenyben stb.

A Szöuli Digitális Egyetem tovább fog fejlődni azon túl, hogy Korea legjobb számítógépes egyeteme, és a világ legjobbja lesz. Továbbá segítjük a diákokat abban, hogy a lehető legnagyobb mértékben fejlesszék potenciáljukat azáltal, hogy az új technológiát az oktatásba oltják. Bízunk benne, hogy abban a pillanatban, amikor elvégezte egyetemünket, a társadalom által kívánt képzett szakember lesz.

Helyszínek

 • Dongdaemun-gu

  Dongdaemun-gu, Koreai Köztársaság

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések