Keystone logo
South East European University

South East European University

South East European University

Bevezetés

Délkelet-Európa egy magán, profit felsőoktatási intézmény álló karok, központok és intézmények szakosodott társadalmi-gazdasági tudományok.

Karok szervezett egységek a karon, és működnek a Kari Tanács és a University politikai keret által jóváhagyott egyetem tanács vagy annak végrehajtó bizottság. A délkelet-európai Egyetem áll öt kar: Kar Modern Tudományok és Technológiák, Kar a nyelvek, kultúrák és kommunikáció, Kar, Közigazgatástudományi Kar és politológiai és Kar Közgazdaságtudományi.

A misszió az egyetem által meghatározott statútumának (1 december 2008) van pridrzhauva hogy erőfeszítéseket, amelyek a kiválóságot a tanításban és a tudományos kutatómunkát a felsőoktatási rendszer az országban, kínál mindenki számára biztosítandó esélyegyenlőség alapján méltányosság és érdeme. Aktív más egyetemekkel együttműködve, mind Macedóniában és megjunrodni egyetem egyik legfontosabb eleme az egyetem küldetése.

A fő cél, hogy az egyetem vezetéséhez, hogy hozzájáruljon a felsőoktatás albán nyelven, a kölcsönös megértés etnikumok, és povekjejzichen és multikulturális megközelítés az oktatás és kutatás a tantervek kidolgozása összhangban van az európai és a nemzetközi szabványoknak.

Irányító szervei az egyetemi testület a rektor, a szenátus és a rektor Tanács.

Délkelet-Európa Ez a harmadik helyen az állami szinten a 19 egyetem az országban. Ez a rangsor realizált evalvatori CIO Tong Egyetem Sanghajban.

Helyszínek

  • Skopje

    Arhiepiskop Angelarij, nr.1, 1000, Skopje

    • Tetovo

      Илинденска бр.335, 1200, Tetovo

    Kérdések