Keystone logo
SEGi University College

SEGi University College

SEGi University College

Bevezetés

SEGi Egyetem és Főiskolák 1977-ben nyitották meg kapuit rendszeres főiskolaként Kuala Lumpur kereskedelmi negyedének szívében, világszerte elismert szakmai képesítéseket kínálva . Azóta a SEGi jelentős növekedést tapasztalt azáltal, hogy alkalmazkodott Malajziában a felsőoktatás és a szakmai képesítések iránti növekvő kereslethez és kiszolgálta őket. Malajzia egyik legnagyobb magán felsőoktatási szolgáltatójaként ismert SEGi most 25 000 hallgatót szolgál öt nagyobb egyetemen, Kota Damansara, Kuala Lumpur, Subang Jaya, Penang és Sarawak területén.

Ma a karrier-létrán való SEGi jelentősége az iparágban rendkívül versenyképes, ezért a SEGi most új áttörési módszert kínál PACE vagy Szakmai és Továbbképzés néven. SEGi PACE lehetővé teszi a dolgozó felnőttek számára, hogy a munkarendjüknek megfelelően SEGi képesítési szintjüket, így teljesítik a munka és a magánélet egyensúlyát.

Azzal a meggyőződésünkkel, hogy a minőségi oktatást hozzáférhetővé tesszük, elkötelezettek vagyunk, hogy kiváló oktatást nyújtsunk a lelkes elmék és a természetes tehetségek számára, hogy maximalizálhassuk egyedi lehetőségeit.

Ha újra szeretné meghatározni a szakterületen a kiválóság mércéit, szeretnénk magáévá tenni ezt a szenvedélyt. Együtt kialakíthatjuk a kölcsönös bizalmat - amit minden SEG-tag számára nagyon tartunk . Lehetővé tesszük az ígéretes elméknek a holisztikus tanulási tapasztalatokat, és folyamatosan újrafelfedezzük az életed változásának új módjait.

A minőség, a szenvedély, az életerő és a gondoskodás egyedülálló tulajdonságai a legfontosabb és irányadó elvek, amelyek előkészítik az utat a növekedéshez és a miénkhez egyaránt.

Közel 4 évtizedes érettséggel mára megfogalmaztuk a márkanevű ígéretünket, amely a „Legjobb benned, lehetséges”. Készen állsz arra, hogy elindulj ezen az úton, hogy együtt változhassanak?

Helyszínek

Helyszínek
 • Petaling Jaya

  Jalan Teknologi, 47810, Petaling Jaya

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések