Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Bevezetés

Jelenleg a Seoul Institute Of The Arts elérte azt a pontot, hogy újra kell gondolnia és meg kell újítania a művészetoktatás és alkotás eddigi paradigmáját, hogy újabb ugrást tegyen előre, mint világszínvonalú kreatív-orientált művészeti egyetem. Ezenkívül a 4. ipari forradalom és a koronajárvány miatti óriási változásokkal szemben a Seoul Institute Of The Arts tovább kell erősítenie jellemzését és globalizációját annak érdekében, hogy speciális művészeti oktatási intézményként fejlődhessen, amelynek globális versenyképessége meghaladja jelenlegi állapotát.

Ebből a célból a Dongrang Művészeti Központ, egy iskolai vállalat, az alapító, Dong-rang örökségét követte, és örökölte a tiszteletbeli elnök, Yoo Deok-hyeong filozófiáját, és a Seoul Institute Of The Arts megalapozta a jövő művészetének irányát oktatás. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az alkotáson keresztül vezessük a nemzeti kultúra és művészetek fejlődését, valamint a globalizációt.

Kérünk minden oktatót, diákot és öregdiákot, hogy családként dolgozzanak együtt annak érdekében, hogy a Seoul Institute Of The Arts világszínvonalú művészeti egyetemmé nőhessen egy szívvel, az „ismerős család” meggyőződése és büszkesége alapján. Köszönöm.

Helyszínek

 • Ansan-si

  Ansan-si, Koreai Köztársaság

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések