Keystone logo
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Bevezetés

A szenvedélyed. A hívás. A te jövőd.

A Kommunikációs és a Művészeti Főiskola elsőrendű választás a kiváló minőségű, interdiszciplináris kommunikációra és művészeti végzettségre törekvő hallgatók számára, amely a bölcsészettudományi oktatáson alapul, magába foglalja a mai digitális kultúrát, és felhatalmazza a tanulókat, hogy vezessenek, hozzanak létre és kommunikáljanak a felelősséggel , a szenvedély és a kiválóság.

Egyetemi tanulmányok

A dinamikus közösség, amely a tudósoktól, elméleti szakemberektől, kritikusoktól és szakemberektől áll, a Kommunikációs és Művészeti Főiskola keretében végzett egyetemi tanulmányok révén a hallgatóknak megtanulható tanulási élményeket nyújtanak, amelyek ötvözik az elméletet és a gyakorlati összetevőket olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy felismerjék, teszteljék és lefordítsák a tananyagot tudományos, szakmai és munkahelyi beállításokra.

Végzős Tanulmányok jelenleg két mester szintű programot kínál, köztük a kommunikációs és a múzeumi szakmákat. Ezen felül három kettős fokú lehetőséget kínálnak, köztük három felgyorsított BA / MA programot és egy kettős MA fokozatot a Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájával.

Diplomás programok

Az információs, a digitális és a kulturális iparág ugrásszerűen növekszik. Körülbelül az elmúlt évtizedben a kommunikációs és a képzőművészeti / előadóművészeti diplomák iránti igény több mint 50 százalékkal nőtt.

Az izgalmas tendenciákra válaszul a Seton Hall Egyetemi Kommunikációs és Művészeti Főiskola innovatív, valódi és professzionális interakciót tesz lehetővé akadémiai, társadalmi, művészeti és technológiai környezetben. A humán tudományokban lekötött változatos és rugalmas programjai, amelyek csúcstechnológiát és innovatív tanterveket tartalmaznak, lehetőséget nyújt a tudományágak közötti értelmes együttműködésre. Ideális elhelyezkedése - mindössze néhány percnyire New York City-től - rengeteg gyakornoki és hálózatépítési lehetőséget kínál a hallgatók számára kéznél.

Campus jellemzői

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Diplomás tájékoztató előadások

  Csatlakozzon hozzánk online, hogy többet megtudjon programjainkról!

  Tanulói beszámolók

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  Helyszínek
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Kérdések