Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management Master of Science (MSc) Innováció és Vállalkozások Vendéglátás
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Master of Science (MSc) Innováció és Vállalkozások Vendéglátás

Kowloon, Hongkong

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

HKD 265 050 *

Az egyetemen

* Az MSc program díja 265 050 HKD. Felhívjuk figyelmét, hogy a díjak előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Bevezetés

Az Innovációs és Vállalkozási MSc a vendéglátásban olyan iparági szakemberek számára készült, akik értékelik a vállalkozói gondolkodásmód fontosságát az innováció, a kreatív változások és a növekedés ösztönzésében a gyors átalakulások idején. Ennek az egyedülálló programnak az a célja, hogy olyan iparági vezetőket és vállalkozókat neveljen, akik vezető szerepet töltenek be a vendéglátás innovációjában és a vállalkozói szellemben, és biztosítják a globális ipar fenntartható fejlődését.

Jellemzők

  • A Hongkongban, a Kínához közeli pénzügyi erőműben kínált program nemzetközi fókuszú, ugyanakkor elismeri az ázsiai kontextust.
  • A nemzetközi üzleti kirándulások lehetőséget adnak a hallgatóknak, hogy első kézből szerezzenek tapasztalatot a digitális átalakulás, az innováció és a vendéglátás területén.
  • A résztvevőközpontú tanítási és tanulási módszerek, valamint a rugalmas oktatási minták lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy a tantárgyakat saját tempójukban fejezzék be
  • Egy év alatt teljesíthető gyorsított szak

Ideális Diákok

Az Iskoláról

Kérdések