Keystone logo
© Schellhammer Institute
Schellhammer Institute

Schellhammer Institute

Schellhammer Institute

Bevezetés

A Schellhammer Institute nál alapvető meggyőződésünk az oktatás átalakító erejében gyökerezik, hogy olyan egyéneket formáljon, akik mélyen megértik a világot. Hiszünk a tanulás holisztikus megközelítésének elősegítésében, amely túlmutat a hagyományos akadémiai határokon, felkészítve a hallgatókat egy olyan jövőre, ahol az alkalmazkodóképesség, a kritikai gondolkodás és a globális tudatosság a legfontosabb. Az különböztet meg bennünket, hogy elkötelezettek vagyunk egy olyan oktatási modell mellett, amely a belső emberi tapasztalatok mélyreható feltárását integrálja a belső emberi értékek társadalom javára történő felhasználásának ismeretével. Hiszünk a belső növekedés jelentőségében, hangsúlyozva az érzelmi intelligencia, az öntudat, az önmagunk és a globális közösség iránti felelősségtudat fejlesztését.

Oktatási filozófiánk arra a megértésre épül, hogy az igazi felhatalmazás az intellektuális, érzelmi és etikai intelligencia harmonikus keverékéből fakad. Olyan tanulási környezet kialakítására törekszünk, amely ösztönzi a kíváncsiságot, a kreativitást és az egész életen át tartó tanulás iránti szenvedélyt. Célunk, hogy az egyéneket olyan globális polgárokká váljanak, akik pozitívan járulhatnak hozzá a társadalomhoz. Olyan élményt kínálunk, amely átalakítja az életet, elősegíti a személyes növekedést, és felkészíti az egyéneket arra, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a világra. A Schellhammer Institute túllépünk a hétköznapokon, formáljuk a holnap vezetőit és gondolkodóit.

Miért válasszon minket?

Beszélgetés, növekedés, hatás

Kapitalizmus- és bürokráciamentes terünkben mély vitákat indítson el, és globális változást hajtson végre, elősegítve a személyes és kollektív átalakulást.

Belső útmutatás

A vezetés, az oktatás és a pszichológia iránt szenvedélyes alapítónk létrehozta ezt az intézetet a globális tudatosság és a pozitív változás érdekében.

Holisztikus átalakulás

Az önfelfedezés, a belső növekedés és a globális tudatosság útja a változó világhoz elengedhetetlen készségekkel.

Felhatalmazott útmutatás

Értékeljük egyedi utazását. Személyre szabott programjaink segítségével tartós hatást érhet el.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

  • San Roque

    Calle Mesilla del Diente, 11360, San Roque

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések