Keystone logo
Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Bevezetés

A Szecsuáni Egyetem Pittsburgh Főiskola a kínai-külföldi együttműködés modellje az iskolák működtetésében az új korszakban. Mióta 2011 -ben elkezdtünk tárgyalni a közös főiskola létrehozásáról a Szecsuáni Egyetemmel, a két fél gyümölcsöző lépéseket tett az együttműködés útján. Több mint két év kemény munka után a Szecsuáni Egyetem Pittsburgh College 2014 márciusában hivatalosan megszerezte az Oktatási Minisztérium jóváhagyó levelét és iskolai engedélyét, és ez lett az első a nyugati régióban, valamint az ország öt kínai-amerikai főiskolája és egyeteme, amelyeket a minisztérium hivatalosan jóváhagyott. oktatásról. egy. A Szecsuán Egyetem és a Pittsburghi Egyetem által közösen létrehozott közös főiskola megfelel a nemzetközi oktatás fejlődési tendenciájának, és innovatív és előnyös feltárása a kínai-külföldi együttműködés oktatási modelljeinek és oktatási koncepcióinak a működő iskolákban.

Közel 30 éve tanítok amerikai egyetemeken. 2000 -ben csatlakozott a Pittsburghi Egyetem Mérnöki Iskolájához, és 15 évig a Gépészmérnöki és Anyagtudományi Tanszék vezetője volt. Ebben az időszakban egyre több kínai diákot láttam az Egyesült Államokba diplomát tanulni. A fejlett amerikai felsőoktatási rendszerben való képzés után a kínai hallgatók túlnyomó többsége kiemelkedő mérnökké és ipari elitré válhat a diploma megszerzése után, vagy beléphet egy jobb egyetemre tanulmányai folytatásához. Ezért a Szecsuáni Egyetem Pittsburgh Főiskola elsődleges küldetése, hogy a legfejlettebb amerikai oktatási modellt és gazdag oktatási forrásokat vezesse be Kínába, és egyetemi szinten fejlessze a hallgatók szakmai tanulási, csapatmunka és innovációs képességeit. Reméljük, hogy az új oktatási modell hatására tanulóink előre érezhetik a hagyományos modellel szembeni felsőbbrendű és a nemzetközi normáknak megfelelő tanulási környezetet, és jó alapot teremtenek karrierjük fejlődéséhez.

Az első osztályú mérnöki végzettségű művelés céljának elérése érdekében a főiskola merész újításokat hajt végre a tehetséggondozó modellben. A főiskola szakmai tanfolyamainak oktatási tervét kizárólag a Pitt Egyetem szakértői csapata dolgozta ki, és kiváló tanárokat toboroznak a világ minden tájáról angol nyelvű oktatásra. A legtöbb tanár az Egyesült Államok és Európa legjobb iskoláiból származik. A főiskola működési és menedzsment modelljét szintén hasznos módon vizsgálják az amerikai főiskolák és egyetemek modelljével együtt. A főiskola legtöbb diákjának nemcsak lehetősége van arra, hogy a Pittsburgh -i Egyetemre menjen, hogy elvégezze az egyetemi tanulmányait, hanem kiemelkedő előnyökkel is jár, amikor állást keres és tengerentúli posztgraduális programokra jelentkezik.

Helyszínek

 • Chengdu

  Shun Cheng Da Jie,252, 610017, Chengdu

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések