Keystone logo
Singapore Management University Master of Science in Vállalkozás és Innováció (MEI)
Singapore Management University

Master of Science in Vállalkozás és Innováció (MEI)

Singapore, Szingapúr

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 51 840 *

Az egyetemen

* GST-vel együtt

Bevezetés

A Masters of Science in Entrepreneurship and Innovation (MEI) program megfelelő tantervet és gyakorlati pedagógiát kínál, a vállalkozói szellemre és az innovációra összpontosítva, hogy felkészítse Önt a jövő kihívásaira.

Az SMU továbbfejlesztett kínálata a Master of Science in Entrepreneurship and Innovation (MEI) kurzusok által kínált programja az első olyan speciális mesterképzés Szingapúrban, amely integrálja a vállalkozói szellemet és az innovációt. Nem lehet alábecsülni a vállalkozói szellem gazdaságra gyakorolt jelentőségét a növekedés és fejlődés előmozdításában, az innováció, a munkahelyteremtés és a társadalmi változások előmozdításában. Ez a továbbfejlesztett program releváns tantervet és innovatív pedagógiát kínál, amely kritikus fontosságú az innováció és a vállalkozói tehetség iránti igény kielégítésében Szingapúrban és azon kívül.

A MEI átfogó, gyakorlati vállalkozói és innovációs oktatást kínál világszínvonalú oktatókon keresztül, rendszeres kapcsolattartást a gondolatvezető szakemberekkel, és gyakorlati "vállalkozás-építő tapasztalattal".

A pályázók teljes munkaidőben, 12 hónapon keresztül teljesíthetik a programot, tanfolyami munka és egyidejű kockázatépítési tapasztalat révén, ahol választhatnak egy üzleti ötlet megvalósítása „0-tól 1-ig” vagy „1-től a végtelenségig”, mentorokkal együttműködve. és/vagy iparági partnerek, például a Temasek Life Accelerator.

Lehetőségük lesz megérteni a globális gazdaságot a partnerintézményekkel folytatott tengerentúli csereprogramok és tengerentúli merítési programok révén.

A MEI program célja annak biztosítása, hogy a jelöltek vállalkozói képességeket és tapasztalatokat szerezzenek, amelyek kulcsfontosságúak a mai és a jövő innovációs kihívásainak sikeres leküzdéséhez az iparágakban és funkciókban. Úgy tervezték, hogy bevonja, kihívja és növelje Ázsia következő generációs üzleti és vállalkozói vezetőit.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések