Keystone logo
© Tufigno Photo Services
SMC Business School

SMC Business School

SMC Business School

Bevezetés

Világszínvonalú intézmény

Az SMC egy kormány által akkreditált globális online felsőoktatási intézmény, több mint 130 különböző országból érkező tanulókkal, felülmúlhatatlan tudományos kiválóságot, tartalmi vezetést és relevanciát nyújtva a csúcstechnológián keresztül. A világ legnagyobb kihívásaival a gazdasági értékteremtéssel, a bevált gyakorlatok javításával és a fenntarthatósággal foglalkozunk, hogy mindenki számára jobb jövőt építsünk.

Az SMC a világ minden részéből származó dolgozó szakembereket veszi célba, akik rugalmasságra törekednek, hogy bármikor, bárhonnan, saját tempójukban tanulhassanak. Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk több mint 20 éves területen. Ez a know-how megalapozta egy innovatív, hiteles, hallgatói és szolgáltató-orientált minőségbiztosítási keretrendszer kifejlesztését, amelyet az Európai Unióban hivatalosan engedélyeztek a felsőoktatási programok online futtatására, diplomák kiadásának lehetőségével.

Photo shoot of two young lawyers

Több mint 20 év az online oktatásban

96%

Diák elégedettség

85%

Érettségi arány

1. sz

a maga nemében Európában

100%

Teljesen online

Az SMC oktatása a legmagasabb színvonalú akadémiai tartalommal, élő online előadásokkal, korszerű tanulási menedzsment rendszerrel és minden kényelemmel, személyre szabással és egyéni fejlődéssel jár, amelyet a 21. századi hallgató elvár. Ahelyett, hogy az online oktatás újabb szolgáltatójává válna, az SMC arra törekszik, hogy globális digitális egyetem legyen, ahol a hallgatók, oktatók, az üzleti közösség és az egész életen át tartó tanulók együttműködhetnek az ötletek cseréje és fejlesztése érdekében.

Ezenkívül az SMC a vállalatok és szervezetek számára biztosítja az eLearning technológiát, a testreszabott tartalom-előállítási szolgáltatásokat, valamint a vonatkozó rendszereket és folyamatokat.

Az SMC kezdete

Az SMC-t azért hozták létre, hogy progresszív új szellemet indítson el az üzleti oktatásban.

A formátum egyértelmű volt: távoktatás.

Történetünk a század elején Svájcban, mint Svájci Menedzsment Központként kezdődött. Történelem nélkül, elismerés nélkül, hírnév nélkül, de rengeteg szenvedéllyel, elkötelezettséggel és lendülettel - a Swiss Management Center beiratkozott az 1. számú hallgatóra - egy több ezer kilométerre található argentin pénzügyi szakemberre, Európa első online üzleti doktori programjára.

Az elmúlt 20 évben az SMC az SMC Education Group néven fejlődött, Európa első kormány által akkreditált online üzleti iskolájává, amely világszerte számos szervezetből és leányvállalatból áll.

141096_pexels-photo-3182812.jpeg

Távoktatási programok

Az SMC egy valóban nemzetközi üzleti iskola, amelynek hallgatói több mint 130 különböző országból származnak. Távoktatási programjaink azt nyújtják, amit elvárnak Európa egyik legjobb üzleti iskolájától - a nagyszerű karrier fejlődését, megnyilvánulását és fenntartását. Az olyan globális események, mint a COVID 19, az egész világon arra késztetik a tanulókat, hogy továbbfejlesszék az online oktatást.

Bízzon az úttörőkben az online felsőoktatásban. A tapasztalat számít. Bízzon az SMC-ben.

Képzési programok

Online képzési programjaink a legjobb választás, ha kompromisszumok nélküli elismerésre, szolgáltatásminőségre és rugalmasságra vágynak.

A dolgozó szakemberek számára tervezett Bachelor, Executive Master és Doctorate programjaink világszerte magas rangú szakemberekkel és akadémikusokkal kötik össze Önt.

Ezek a programok kormány által akkreditáltak és nemzetközileg elismertek az akadémiai, ipari, kormányzati és nonprofit szektorban.


Diplomaprogramok

Diplomaprogramjaink zászlóshajó programjaink kompakt előadásai.

Ezek a posztgraduális és posztgraduális kurzusok megalapozzák az üzleti adminisztrációt, a menedzsmentet és a vezetést, valamint a kritikus alkalmazások, például a pénzügy, a marketing és a számvitel nagyon szükséges képességeit.

Tanúsítványaink és diplomáink kormány által akkreditáltak. Ezeket az ECTS-krediteket átruházhatja a világ felsőoktatási programjaira.

Közös programok

Számos közös mester és Ph.D. diplomaprogramok az UCN akadémiai partnerünkkel együttműködve, amely Amerika egyik vezető egyeteme.

A svájci akadémiai központ által működtetett programok valódi svájci oktatást nyújtanak, a hallgatók pedig felülmúlhatatlan támogatást és figyelmet élveznek.

A sikeres befejezés után a diplomások az UCN-től szereznek diplomát. Az egyetem kormány által akkreditált és nemzetközileg elismert.

140598_pexels-photo-3769021.jpeg

Nagytól a Jelentősig

Heteken belül megváltozott a világ. Életünk változott. Azok a körülmények, amelyek néhány hónappal ezelőtt nem tűntek lehetségesnek, ma valósággá válnak. Az egyének és szervezetek perspektívái elhomályosulnak. Erre senki sem készítette fel a világot.

Az online oktatás fontosabb, mint valaha. A társadalmi távolságtartás megváltoztatja a tanulás módját. Az SMC 20 éve változtatja meg a tanulás módját. Változtassuk együtt a következő 20 évet.

Adaptív vállalkozások építése

Egyetlen szervezet sem korlátozott. Az igazi nagyság gondolkodásmód.

Az SMC segíti a szervezeteket abban, hogy átalakuljanak egy zavaró, tehetségorientált erőművé, amely képes a kihívásokhoz és a lehetőségekhez igazodni, mindig a játék tetején. Támogatjuk a nonprofit, a nonprofit és az oktatási intézményeket a jelentőségük felé vezető úton.

Globális és mégis a közelben. Hatékony hálózat

Az SMC hallgatói állománya több mint 130 különböző országból érkező és jól elért eredményekből áll. Az SMC nemzetközi kara hatalmas tudományos és szakmai tapasztalattal, szolgáltatásorientáltsággal és figyelmességgel büszkélkedhet. Átjáró a széleskörű know-how és a legjobb gyakorlatok felé.

100% Online

Tanulmány bárhonnan

130+ ország

Nemzetközi Hallgatói Testület

20+ év

Tapasztalati ügyek

1. Európában

Licencelt Online Business School

Helyszínek

  • Birkirkara

    Pope Urbanus VIII Street, B’Kara BKR 1425, Malta, BKR 1425, Birkirkara

Kérdések