Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Biológia mesterképzés
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Biológia mesterképzés

Hammond, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

15 Dec 2024

Jan 2025

USD 11 272 / per semester *

Az egyetemen

* becsült nem rezidens tandíj és díjak; 5 033,40 USD – becsült rezidens tandíj és díjak

Bevezetés

A biológiai tudományok mesterképzésének átfogó oktatási célja, hogy a végzős hallgatók számára olyan ismereteket és képzést biztosítson, amelyek szükségesek a felsőfokú posztgraduális képzéshez, szakmai tanulmányokhoz vagy a tudományosan kapcsolódó területen való elhelyezkedéshez.

A Southeastern szakdolgozati és nem szakdolgozati posztgraduális programokat kínál biológiából. Míg a hallgatókat mindkét programban magasan képzett és érintett oktatók oktatják, a szakdolgozat programban részt vevő hallgatók ösztöndíjakat és tandíjmentességet kapnak, miközben doktori tanulmányokra vagy kutatással kapcsolatos területen dolgoznak.

Kiemelt program

  • A tanszéknek 44 főállású oktatója van, köztük 18 diplomás oktató
  • A kar kutatási érdeklődése számos tudományterületet ölel fel, beleértve a sejt- és molekuláris biológiát, immunológiát, neurofiziológiát, mikrobiológiát, szisztematikát, evolúciós biológiát, populáció- és vizes élőhelyek ökológiát, parazitológiát, növény- és állatfiziológiát, gerinces anatómiát, törvényszéki rovartan, herpetológiát, ichtiológiát és természetvédelmi biológia
  • A kar a 2010-2011-es tanév óta több mint 96 tudományos dolgozatot jelentetett meg, valamint számos könyvet adott ki, és közel 5 millió dolláros külső forrást generált.
  • Millió dollár értékű, környezettanulmányokkal foglalkozó szék

Karrierlehetőségek

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések