Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Bevezetés

Spain Business School egy digitális anyanyelvű iskola, a magán, független és többes számú digitális vállalkozások képzésének vezetője, nagyon fontos társadalmi funkcióval. Jelezhetjük, hogy a kevés szociális üzleti iskola egyikével állunk szemben, ha nem az egyetlen. Aktív szakemberek és menedzserek alkotják, akik meg akarják osztani tapasztalataikat a társadalom értékének növelése érdekében. Tehetséges embereket akarunk szolgálni és képezni kortól, fajtól vagy végzettségtől függetlenül. Az oktatási javaslatot az egyetemi mesterképzések minőségével is megerősítjük .

Spain Business School az üzleti képzésre, a marketingre, a kiberbiztonságra, a nagy adatokra, a jogi és az operatív tevékenységekre összpontosít, magas színvonalú eLearning módszertant követve, amelyet ma már a világ vezető üzleti iskolái is alkalmaznak.

Spain Business School bemutatta a nemzetközi közösség elismerését a minőségi digitális üzleti képzés iránt, oktatóinak, az akadémiai programok nagy igényének és a versenyképes költségrendszernek köszönhetően. Amit gondoltak (digitális átalakulás), az egy jövő volt, és most egy nagyon is valós jelen, 2012-ben láttuk jelen.

pixel

misszió

A Spain Business School küldetése és jövőképe

 • Hogy te vagy a tanulásod főszereplője
 • Ők irányítják a döntéshozatalt. Nem adunk válaszokat. Megtanulsz válaszolni olyan kérdésekre, amelyeket még soha nem tettem fel neked
 • A hangsúly a kiválóság és a szolgáltatás.
 • A formatív növekedés a társadalom.

értékek

Az értékek alapján magánszemélyek és cégek emberek részéről.

 • Mások tisztelete, személyesen és szakmailag. Üzleti emberközpontú gazdálkodás.
 • Spirit szolgáltatást kiváló minőség, mint azt a jó munka.
 • Alázat, a tanulási képesség és hallgatni.
 • Integrity és a csapatmunka.
 • társadalmi elkötelezettség.
 • Nemzetközivé.
 • Vállalkozói.

SBS ismeretek tapasztalati módszertana

144087_SBSKE.png

A világ megváltoztatta szabályait. A digitális átalakulás 6 éve felgyorsult, és az oktatás átalakult. 7 évvel ezelőtt már láttuk az utat. Ezért, ha évek óta tesztelt, nagy teljesítményű módszertanban szeretne tanulni, tanuljon a Spain Business School .

Tanulásunk tapasztalati jellegű, és nagyfokú elkötelezettséget és odaadást igényel, csakúgy, mint egy személyes program, de a rugalmasság előnyével, amelyet csak a minőségi online képzés nyújthat.

„Agilis” tanítási technikákat alkalmazunk, ahol minden héten lesznek céljai, és a tanár lesz a vezetője, a mentora. A hetek között a rugalmasságot Ön végzi. Elősegítjük a társas és az együttműködésen alapuló tanulást, mivel a tanulás jelenleg mindenhol megtörténik, és a célok egyike a tanulás megtanulása lesz, amely gyakorlati esetek megfigyelésével és tapasztalatával történik.

És mindebben a technológia fontos szerepet játszik. Emiatt a Spain Business School -ban erre szabott platformunkat fejlesztettük ki az oktatási innováció élvonalában, és ami a legfontosabb, hogy Ön maximalizálja tanulását, garantálva ezzel a változásokhoz való legjobb alkalmazkodást, ami a mai társadalom fő jellemzője. A változás veszélyét lehetőséggé alakítjuk

A részvétele nagyon fontos, és ezáltal javítja a tanulásunkat a modell elvégzésével, vagyis a tanulással, a gyakorlással, a helyzet megértésével és a cselekvéssel, egyedül, csapatként, együttműködésben és mindig a mentora útmutatásával.

Képzésünk végső célja, hogy fokozza kritikus és kreatív gondolkodását, hogy megtanuljon gondolkodni, és a gondolkodásból elemezhesse a helyzeteket, problémákat, hogy helyes döntéseket hozzon.

TANULJON ONLINE. Tapasztalati tanulás

Kombinálja munkáját, családi életét, szabadidejét tapasztalati módszertanunkkal. Több mint 7 év és több mint 20 000 hallgató által bizonyított zavaró módszertanunkkal garantáljuk a sikert.

Az online képzés vezetői vagyunk!

TANULJON ONLINE. JELENLEGI TANULMÁNY. HIBRID MÓDSZERTAN. A tapasztalati tanulás növelte az élmény első személyben való megélését.

Ha érdekli a hálózatépítés, a tanárokkal való kapcsolatfelvétel, az európai tanulmányok tapasztalata, ne habozzon. Éld az SBS élményét!

Kísérletezhet egy intenzív modellel nyáron 2 és 4 hét között, teljes munkaidőben vagy egész évben a végrehajtó módszertan alkalmazásával.

Az SBS know-how platform segítségével soha nem lesz egyedül, soha nem fog eltévedni.

Innovatív módszertan vezetése a tudás hozzáadásával, amely a munkát és a tudást átadja az osztálytermen túl. Csapatmunka, együttműködésen alapuló tanulás, esettanulmány, gyakorlaton alapuló tartalom, rugalmasan, a tanár mentorálásától kezdve, elkötelezettségének, odaadásának és erőfeszítésének köszönhetően.

Javasoljuk az egységes tanulási módszertant, heti órákkal, amelyek javítják és javítják a tanulást:

Tanulás általi tanulás és együttműködésen alapuló tanulás

· Tudáshálózat gyakorlati menetrenddel

· Értékelési teszt. Értékelje az alapjait

· CrowdLearning vitakérdések, kutatások és szélességi koncepciók segítségével.

· Egyedi monitorozás, fórum és oktatott beszélgetések

· Élő órák. A hallgatók élőben és rögzítve követhetik az órákat. Lépjen kapcsolatba a tanárokkal és oldja meg kétségeit.

· Digitális üzleti webes szemináriumok és mesterkurzusok, amelyek bővítik ismereteit

De mi különböztet meg igazán minket

Te vagy a tanulásod főszereplője

Elősegítjük elkötelezettségét

A szakértő kezeli és fejleszti, amit tanul

Fontos, hogy mit tanulsz

Fokozzuk kritikai gondolkodását

Valódi, személyre szabott visszajelzést kap egy ipari szakértőtől

Megtanul válaszolni olyan kérdésekre, amelyeket még soha senki nem tett fel

144099_opiniones_sbs.jpg

Vízumkövetelmények

Ha Spanyolországba szeretne tanulni, akkor megtanulja, hogyan kell vízumot igényelni. Itt további információkat kínálunk Önnek, hogy eloszlassa minden kétségét, de javasoljuk, hogy menjen el és tájékoztassa Spanyolország konzulátusát vagy nagykövetségét az Ön régiójában.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Jelentkezzen ösztöndíjára az Obra Social Spain Business School .

Évente több mint 1 millió euró ösztöndíjra.

Rangsorok

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Kérdések