Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Bevezetés

Hívja Spalding otthonát

Spalding University az otthona azoknak a diákoknak, akik diplomát szeretnének szerezni, miközben elkötelezettek és szolgálják a közösséget. Küldetésvezérelt fókuszunkkal minden nap tettekre váltjuk az együttérzést. Önkéntes munkát végzünk, tanítunk, képviselünk, szervezünk és adunk. Diákjaink aktívak a közösségben, spaldingi oktatásukat a világ jobbá tételére használják fel. Sokszínű közösség vagyunk, alapvető elkötelezettséggel a befogadás mellett, és nagyra értékeljük diákjainkat, oktatóinkat és munkatársainkat az élet minden területéről. Kezdje velünk egyetemi utazását, és kövesse szenvedélyeit.

Egy befogadó közösség

A Spaldingnál olyan emberek befogadó közössége vagyunk, akik alapvetően különböznek egymástól. Alázatosan elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk. A társadalom keresztmetszetét képviseljük. Nálunk van a Kentucky-i magánfőiskolák fajilag legváltozatosabb diáksága. A diákok 31 százaléka vallja magát színes bőrűnek.

A tanulók közössége vagyunk, amely művészekből, veteránokból, aktivistákból, szülőkből, vallási vezetőkből, LMBTQIA közösség tagjaiból és sportolókból áll. Mindannyian ezek az emberek vagyunk, és még sok más. Különböző képességeink, eszményeink, kultúránk, hátterünk, céljaink és szenvedélyeink vannak. Támogató teret ápolunk minden diákunk számára a tanuláshoz és a fejlődéshez.

1814 óta szolgáljuk közösségeinket a Názáreti Szeretetnővérek hagyománya szerint, a befogadás és az együttérzés szellemében.

Csatlakozz hagyományainkhoz. Üdvözöljük itthon.

Kis Campus, Nagyváros

Spalding University egy kis campus Louisville energikus városának szívében, Kentucky államban. Egyike annak a sok intézménynek és szervezetnek, amelyek az adományozást életformává teszik, Spalding University aktív vezető a SoBro környéken. Spalding campusát gyönyörű történelmi kúriák és fákkal szegélyezett utcák veszik körül délen, északon pedig az Ohio folyó partja. Városunkat Amerika egyik legélhetőbb városaként ismerik el. Valójában a SmartAsset az új egyetemet végzettek legnépszerűbb városának nevezte, ami magyarázatot adhat arra, hogy öregsszonyaink több mint 70 százaléka Louisville-ben lakik.

Spalding és Louisville

Spalding University a város mikrokozmosza, amelyben élünk. A sokszínű közösséggel és az együttérzésre összpontosító Spalding tükrözi a minket körülvevő város faji, gazdasági, kulturális és LGTBQIA sokszínűségét. A hallgatók bevonják a Louisville-i közösséget szakmai gyakorlatok és terepmunka, helyi kapcsolatfelvétel és önkéntes szolgálati munka, valamint számtalan partnerség révén közösségi vállalkozásokkal és szervezetekkel.

Élj mindennek a központjában

A virágzó művészeti színtérrel büszkélkedő híres parkok és természeti környezet közepette Louisville a Közép-Nyugat egyik legjobb étkezési és kulturális célpontja. Városunk több mint 1000 helyi éttermet kínál, és a National Geographic a Top 10 Food City közé sorolta. Ha szórakozást, művészetet vagy vásárlást keres, akkor a Kentucky Derby Fesztivál, a Forecastle Zenei Fesztivál, a Gonzofest, a World Fest, a Nulu kerület, a történelmi Highlands stb. Louisville több mint 120 parkrendszernek ad otthont, köztük a Waterfront Parknak. Mindez és még sok más teszi Louisville-t népszerű kulturális célponttá. Az utazók Louisville-be azért jönnek, hogy megtapasztalják a művészetet, a szabadtéri kalandokat, a divatos ételeket és mindenféle szórakozást. Pattanjon be autóba vagy buszba, és félnapos autóútra van Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville és más izgalmas úti célok felé.

Küldetésünk mások szolgálata

Küldetésünk a hajtóerőnk. Ez több, mint valami, amit történelmünkben vagy chartánkban talál. Megéljük. megosztjuk. Büszkék vagyunk rá. Az egyetemen töltött első naptól kezdve megtanulja, és minden nap foglalkozik vele az osztályteremben és azon kívül. És ha leérettségizik, magával viszi a világba.

Campus jellemzői

  Belépők

  Helyszínek

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Kérdések