Keystone logo
Spalding University Master Of Science Atlétikai Edzés
Spalding University

Master Of Science Atlétikai Edzés

Louisville, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 815 / per credit

Az egyetemen

Bevezetés

Spalding University &rsquo Master of Science in Athletic Training (MSAT) programja egy professzionális program, amely átjárót biztosít a területen kívüli hallgatók és szakemberek számára, hogy atlétikai edzőkké váljanak. Mivel nincs szükség előzetes tapasztalatra, a Spalding MSAT programja elérhető, és belépési pontokat kínál alap- és mesterképzésben. A program felkészíti a tanulókat arra, hogy különféle egészségügyi, oktatási és közösségi környezetben szolgáljanak, és a reflektív tanulásra helyezi a hangsúlyt azáltal, hogy a tanulók aktívan részt vesznek a gyakorlati lehetőségekben. Az MSAT oktatói minden hallgatóval együttműködve javítják a tanulást és a szakmában elért sikereket.

Küldetésnyilatkozat

Lewis és Clark úttörő szellemében Spalding University atlétikai képzési mesterképzési programjának küldetése az, hogy olyan szakembereket fejlesszen ki, akik elkötelezettek az idők szükségleteinek kielégítésére az együttérző szolgáltatás, a bizonyítékokon alapuló gondozás és a feltáró probléma segítségével. - az egész életen át tartó tanulás, a hatékony kommunikáció, a kapcsolatteremtés és a csapatmunka kiemelt jelentőségű megoldása.

Jellemzők

A Master of Science in Athletic Training programunkban Ön:

  • Növelje osztálytermi tanulási és kritikus gondolkodási készségeit 4 klinikai oktatási rotációval
  • hatékonyan kommunikálhat a különböző életkorú ügyfelekkel, különféle körülmények között
  • Vegyen részt bizonyítékokon alapuló klinikai gyakorlatban, amely betegközpontú és csapatközpontú
  • hozzáférhet a gyakorlati lehetőségekhez számos közösségi partnerünkkel, beleértve egy nagy, többrendszerű orvosi komplexumot, amely csak pár háztömbnyire található az egyetemtől

tények

A Spalding&rsquo MSAT az első mester szintű professzionális atlétikai képzési program Kentucky államban. Az atlétikai edzők foglalkoztatása az előrejelzések szerint 17 százalékkal fog növekedni 2021-ről 2031-re. Egy sportedző átlagos fizetése több mint 50 000 USD, és a gyakorlattól és a helyszíntől függően változik.

Kiképzés

Az MSAT tantermi tanulást 4 klinikai oktatási rotáció javítja. A tanulók előnye, hogy a különböző életkorú ügyfelekkel gyakorolhatnak különféle körülmények között:

  • sérülés/betegség megelőzés
  • wellness védelme
  • klinikai értékelés és diagnózis
  • azonnali és sürgősségi ellátás
  • kezelés és rehabilitáció
  • szervezeti és szakmai egészség és jólét

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések