Keystone logo
© Tufigno Photo Services
St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

Bevezetés

Szent Márton Intézet IT egy engedéllyel (engedély száma: 196) magán felsőoktatási intézmény a Nemzeti Bizottság további és Felsőoktatási Málta, ahol számos MQF 5 szint oklevelet és Level 6 és 7 fok között számítógépes és társadalomtudományok ruházott A University of London. Szent Márton-ben hozták létre 1985-ben, és elkezdték támogatni a kínált programok révén a University of London International 2000-ben.

Szent Márton nőtte ki magát, mint egy egyedülálló oktatási intézmény Málta alapul elkötelezettségét a minőségi oktatás. Ezt megerősítették a rendre kiváló eredményeket az elmúlt években, amelynek végén 70% -a végzős hallgatók 2006 elérésének első osztályú érdemrendet, két részesülő tanulók három akadémiai díjat közöttük. Az előző két évben is volt egy sikertörténet 50% végzős első osztályú kitüntetéssel. Nagyon fontos, hogy a dolgokat a terv. Málta az Európai Unió legkisebb ország, a teljes népesség alig több mint négyszázezer, az, ha az egyik legrégibb egyeteme által létrehozott Szent János Lovagrend a 16. században. A verseny a diákok ezért nagyon nehéz és sikere is nyert a Szent Márton diplomások is, amelynek jelentős hatása van megnyitva a felsőoktatási szektor Máltán, egy valóságos monopol egy pluralista környezetben, ami pozitív hatással van a lakosság Máltán.

Több ezer külföldi hallgatók vonzódnak Málta angolul tanulni minden évben, és számos ilyen diákok választja Szent Márton olvasni a képesítések kínált a University of London és nem megy vissza hazájukba. Ez jó előjele a jövőben az intézet, és a University of London International programok Máltán.

Helyszínek

 • Hamrun

  St Martin's Institute of IT Schembri Street , HMR1541, Hamrun

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések