Keystone logo
St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

Bevezetés

Úgy gondoljuk, hogy a kisebb a jobb. Kis méretünk az oka annak, hogy minden hallgatónknak lehetőségekkel teli nagy egyetemi élményt nyújtsunk.

A New Thomas Brunswick-i Frederictonban található St. Thomas University egy kicsi, elsősorban egyetemi egyetem, amely a bölcsészképzés kiválóságának szenteli magát.

Az egyetem izgalmas időszak. Ez a személyes és szellemi növekedés ideje. Lehetőség a hallgatók számára, hogy többet megtudjanak a világról és önmagukról. Az új érdeklődés, új barátok és új tapasztalatok segítenek a tanulókat életük következő fejezetébe vinni.

Ez az idő mindig kihívásokat jelenthet, és ezért elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb biztosítsuk a tanulási környezetet, a tudományos és személyes támogatást, amikor szükség van rá, és olyan lehetőségeket kínálunk, amelyek a hallgatók számára olyan tapasztalatokat kínálnak, amelyekre akadémiai és szakmai céljaik eléréséhez szükségük van.

Osztályok - Minden osztály kicsi és meghitt. 60 tanulóval korlátozva átlagos osztálylétszámunk csak 26 tanuló, a felsőbb osztályok pedig még ennél is kisebbek. Az órák vita és vita alapúak, és a professzorok képesek megismerni hallgatóikat, és személyre szabott figyelmet kínálnak. A nappali tagozatos oktatóink 99% -a Ph.D. vagy a legmagasabb fokok a területeiken.

Tanítási kiválóság - Az elsőéves hallgatók 91% -a kiválónak vagy jónak értékeli tapasztalatait. Ennek egyik oka, hogy a tanításra, az akadémiai kihívásokra és az új gondolkodási képességek fejlesztésére helyezett hangsúlyt Kanadában a legmagasabbak közé sorolják.

Pénzügyi támogatás - Az egyetem évente 1,8 millió dollárt szán a hallgatók pénzügyi támogatására. Több mint 40 különféle ösztöndíj és ösztöndíj áll rendelkezésre, sokféleképpen segíthetik a tandíj ellensúlyozását.

Támogatás - Hallgatói Szolgáltatási Osztályunk a hallgatók minden lépését támogatja. Forrásokat kínálva az akadémiai támogatáshoz, a karriertervezéshez, a stresszkezeléshez és még sok máshoz, a hallgatóknak egy csapatuk van, akik segítik őket az egyetemen töltött idejükben.

Lehetőségek - Az egyetemi végzettség nem csupán az órákon való részvételről szól. Hallgatóink országos konferenciákon vesznek részt, külföldön tanulnak, publikálják kutatásaikat és professzorokkal folytatják a szakmai kutatást. Vezetői szerepet töltenek be a Diákok Szakszervezetében és a Rezidencia életében, részmunkaidős munkát végeznek az egyetemen, gyakornokként és önkéntesként dolgoznak az egész városban.

Helyszínek

 • Fredericton

  Dineen Drive,51, E3B 5G3, Fredericton

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések