Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Bevezetés

Université Suisse Privée St Cléments - Az SCPU Business School-ot számos szakképzettséggel rendelkező közgazdasági szakképesítési testület együttműködésével alakították ki.

Az Université Suisse Privée St Cléments szakmai testületeinek többsége az Egyesült Királyságban található, és az Université Suisse Privée St Cléments számára kívánatos olyan programokat létrehozni, amelyek szintén az Egyesült Királyság akkreditált képzési képesítéséhez vezetnek.

Ennek keretében az Université Suisse Privée St Cléments megnyitotta az SCPU Business School-t , hogy olyan programokat kínáljon, amelyek nemcsak az iparág vezető szakmai testületeinek tantervét és tagsági követelményeit elégítik ki, hanem közvetlen Pathway vezetnek az Egyesült Királyságban szerzett diplomákra is. Így jött létre az SCPU Business School, amely két Université Suisse Privée St Cléments és az UK OFQUAL akkreditált díjakat kínál.

Az első program célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy folytassák tanulmányait számos brit egyetemeken.

Az SCPU - Business School úgy véli, hogy a kettős OFQUAL akkreditált ATHE és az Université Suisse Privée St Cléments kitüntetések tanulmányozásának lehetősége nagyon jó értékű módja annak, hogy tanulmányozzák az Egyesült Királyság diplomáját, ha a legtöbb brit egyetem tanulmányi költsége a GBP 6,000-tól évente 9 000 fontot

A legtöbb egyetem az Egyesült Államok egyetemeit elfogadja az SCPU Business School Associate fokozat Business Management (OFQUAL 4/5 szint) által felajánlott 240 kreditre, hogy felvehesse az egyetemi diploma utolsó évét. Hasonlóképpen, a legtöbb egyetem elfogadja az SCPU Business School posztgraduális diploma által kínált 120 kredit (OFQUAL 7. szint), mint a fejlett belépés az MBA feltölteni.

66405_trrg.png

Helyszínek

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Svájc

   Kérdések