Keystone logo
St. Pölten University of Applied Sciences

St. Pölten University of Applied Sciences

St. Pölten University of Applied Sciences

Bevezetés

A St. Pölten UAS LLC helyileg lehorgonyzott, globálisan kapcsolódik, és jövőorientált akadémiai oktatást nyújt a következő tématerületeken:

Európai Egyetemként vezetjük a European University Alliance E³UDRES² (Engaged and Entrepreneurial European University as Driver for European Smart and Sustainable Regions) szervezetet, és szorosan együttműködünk Portugália, Románia, Magyarország, Belgium, Lettország, Finnország, Németország és Hollandia egyetemeivel. fenntartható oktatási formátumok létrehozása, valamint az intelligens és fenntartható régiók továbbfejlesztése. A St. Pölten University of Applied Sciences több mint 3700 hallgatójával az osztrák felsőoktatási szektor meghatározó szereplője és a régió egyik legfontosabb munkaadója. Ausztria fővárosától Bécstől mindössze 25 percnyi vonatútra fekvő tanulmányváros is nagyon könnyen megközelíthető.

Oktatás az OA St. Pöltenben

 • A St. Pölten UAS elismert hírnevet szerzett magának, és nemzetközileg elismert a magas színvonalú és innovatív oktatás területén minden tudományágban.
 • A vonzó tanulmányi programok hangsúlyt fektetnek a nemzetközi szempontokra. Az oktatószemélyzet szakterületük bizonyított szakértője és kompetens módon továbbadja tudását innovatív, modern módszerekkel és érdekes projektekkel.
 • A kutatási eredmények integrálása a gyakorlatvezérelt oktatásba és az interdiszciplináris készségek elsajátítása a St. Pölten UAS oktatás számára nagy igényt jelent a gazdasági szférában.
 • A St. Pölten UAS erőteljesen jelen van az üzleti életben és a közszférában, és kiemelkedően hozzájárul a társadalom folyamatos fejlődéséhez.

205795_silent-study-lounge.jpg

Küldetésnyilatkozat

St. Pölten University of Applied Sciences elkötelezett a kiválóság iránt, és intézményi minőségének folyamatos fejlesztése és munkája minden szempontjából arra törekszik, hogy elérje ezt a célt:

 • az alkalmazottak, a hallgatók és a partnerek közötti kölcsönös tisztelet kultúrája, valamint az esélyegyenlőség, a nemek közötti egyenlőség és a csapat sokfélesége iránti elkötelezettség révén,
 • az átláthatósággal és az igazságossággal kapcsolatos kötelezettség révén minden döntésben, vezetői kompetencia minden szinten és felelősségvállalás az összes szervezeti struktúrában,
 • az elismert know-how és a kreatív innováció révén a munka minden területén, és ezzel javul a város és a régió, mint vonzó tanulási és munkahelyi kép,
 • miközben kiváló képzést és továbbképzést kínál a hallgatók számára, amely felkészíti őket az innovatív, interdiszciplináris megoldások iránti növekvő igényre a vállalkozók, az ipar, az állami hatóságok és az intézmények számos jelenlegi és jövőbeli kihívása számára,
 • mint nyitott és nemzetközileg orientált partner a vállalatok, az iparágak, az intézmények számára, valamint az alkalmazott kutatás és fejlesztés iránti igényeknek és
 • a város és régió társadalmi és kulturális életében való aktív részvétel révén, hozzájárulva ezzel a társadalmi csoportok közötti párbeszédhez.

A látomásunk

St. Pölten University of Applied Sciences egy professzionális, kozmopolita, nemzetközileg elhelyezett és kutatásorientált intézmény, amely osztrák legjobb és legvonzóbb egyetemek közé tartozik, és a kiválasztott fókuszterületek tantárgyvezetője. A St. Pölten UAS erősen gyökerezik a városban és a tágabb térségben, szakértelmének köszönhetően az egyetem erős partner, szoros kapcsolatban áll a gazdasággal és a kapcsolódó intézményekkel.

Helyszínek

 • Saint Pölten

  St. Pölten University of Applied Sciences Campus-Platz 1, , Saint Pölten

Kérdések