Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Bevezetés

Küldetés: A Szent Tamás egy katolikus egyetem, amely gazdag kulturális és nemzetközi sokféleséggel rendelkezik, elkötelezett a hallgatók tudományos és szakmai sikere mellett, akik etikai vezetővé válnak globális közösségünkben.

A St. Thomas University (STU) egy privát, nonprofit katolikus egyetem a floridai Miami Gardens-ben. Az STU-nál elmerül egy sokszínűségben árasztó, hagyományokban gazdag és lehetőségekkel beérett környezetben.

Az STU arra törekszik, hogy felkészítse hallgatóit arra, hogy életük minden területén vezetővé váljanak - szakmailag, személyesen és lelkileg. Az egyetem régóta katolikus hagyományokkal rendelkezik a tudományos kiválóság terén, és szemléletében kifejezetten progresszív; új koncepciók és technológiák átfogása, lenyűgöző kutatási programok végrehajtása a legkülönbözőbb tudományterületeken.

Az egyetem gyökerei az Universidad de Santo Tomas de Villanueva-ra vezethetők vissza, amelyet 1946-ban alapítottak Havannában, Kubában, az amerikai Augustinusok az európai Augustinians segítségével. Amikor a Castro-kormány 1961-ben kiűzte az augustinuszokat Kubából, az amerikai augustinisták közül többen Miamiba érkeztek, ahol 1961-ben megalapították a Biscayne Főiskolát. Az Egyetem 1988-ban a Miami Főegyházmegye támogatásával került átadásra, és St. Thomas-t megkülönböztette. hogy az egyetlen katolikus főegyházmegyei szponzorált egyetem Florida államban. Amikor elnyerte az egyetemi státuszt, az intézmény neve Szent Tamás Egyetemre változott, hogy tükrözze kubai örökségét.

Az STU-nak 18 egyetemi, 16 posztgraduális, 4 doktori program és 1 szakmai program (jogi) van három főiskolán (a Gus Machado Gazdasági Főiskolán, a Tudományos, Technológiai, Mérnöki és Egészségügyi Főiskolán és a Biscayne Főiskolán), valamint egy jogi karon . Az STU-nak 24 egyetemi csapata van egy robusztus és versenyképes atlétikai részleg részeként.

Vezetői fejlesztés

Az STU a szakmai élethez szükséges személyes és átadható készségek fejlesztésére összpontosít, például problémamegoldásra, kritikai elemzésre, kutatásra, valamint írásbeli és szóbeli kommunikációra. Csoportos projekteken keresztül megtanulhatja, hogyan kell hatékonyan működni csapatkörülmények között. Az STU öregdiákjai szorosan összekapcsolt hálózatok, amelyek szoros kapcsolatban állnak számos céggel és szervezettel a szakmai sport, az utazás és az idegenforgalom, valamint a nemzetközi üzleti és kereskedelem területén.

Gyakorlat és akár munkalehetőség is rendelkezésre áll a hallgatók számára a legtöbb programban, lehetővé téve számodra ösztönző, teljesítő és karrierépítő erőfeszítéseket. A hallgatói sikerközpontot úgy tervezték, hogy gazdagítsa a hallgatói tapasztalatok minden aspektusát, és biztosítja, hogy minden hallgató készségekkel és eszközökkel legyen felszerelve a sikerhez.

Szent Tamás Egyetem története

A Szent Tamás Egyetemet 1961-ben Biscayne College néven alapították az ágostai testvérek parancsára. A főiskolát a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének tagjává fogadták, és a Főiskolák Bizottsága akkreditálta először 1968-ban. A folyamatos növekedés és fejlődés révén a Biscayne Főiskola 1984-ben 10 mesterfokozat felvétele és a megnyitó után megszerezte az egyetemi státuszt. a jogi iskola. Az Egyetem 1988-ban a Miami Főegyházmegye támogatásával került a Szent Tamás elé, amely Floridában az egyetlen katolikus főegyházmegyei szponzorált egyetem volt.

Amikor elnyerte az egyetemi státuszt, az intézmény neve Szent Tamás Egyetemre változott, hogy tükrözze kubai örökségét. Az egyetem gyökerei az Universidad de Santo Tomas de Villanueva-ra vezethetők vissza, amelyet 1946-ban alapítottak Havannában, Kubában, az amerikai Augustinusok az európai Augustinians segítségével. Amikor a Castro-kormány 1961-ben kiűzte Kubából az ágostoniakat, az amerikai ágostoniak közül többen Miamiba érkeztek, ahol megalapították a Biscayne Főiskolát. A Kubában szerzett tapasztalataik alapján az egyetem alapítói és különösen annak első elnöke, aki Villanueva rektorhelyettese volt, szorosan ismerte a különböző háttérrel rendelkező hallgatók tanítását. A hallgatói sokféleség iránti elkötelezettség ma is erősen fennáll.

A St. Thomas Egyetem Jogi Iskolája a két akkreditált katolikus jogi iskola egyike a Georgetown Egyetem washingtoni jogi iskolájától délre. A St. Thomas jogi egyetemet 1995. februárjában az Amerikai Ügyvédi Kamara teljes mértékben akkreditálta, és a Juris Doctor fokozatot (JD) kínálja.

Szent Tamás megadta diplomáinak magabiztosságot és készségeket, amelyek a különböző területeken történő sikerhez szükségesek. Figyelemre méltó diplomások közül: Alex Penelas, Miami-Dade megye volt polgármestere, Andy Elisburg, a Miami Heat műveleti alelnöke; Christina Fernandez, az amerikai Marshals Service déli régiójának főparancsnoka; és John Dooner, az Interpublic Group of Group vezérigazgatója.

Helyszínek

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Programok

    Kérdések