Keystone logo
State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

Bevezetés

Az 1999-ben a 13.456 törvény által létrehozott Goiási Állami Egyetem új és ígéretes valóságot hozott az állam felsőoktatásában. A multicampus egyetemként Anápolisban székhellyel rendelkező UEG olyan fontos felsőoktatási intézmények átalakulásának és beépítésének eredménye, mint az Anápolisi Állami Egyetem (Uniana), a Goiás Állam Testnevelési Főiskolája (Esefego) ) és más, a kormány által fenntartott elszigetelt felsőoktatási intézmények.

A történelmi feljegyzések szerint az UEG számos goiási önkormányzat javára született, hangsúlyt fektetve a regionális sajátosságokra. Gyarapodása innovatív tapasztalatokat nyújtott az oktatási, kutatási és továbbképzési tevékenységek internalizálásának projektjén keresztül, amelynek eredményeként Goiás több önkormányzata egyetemi campuson keresztül vezetett egyetemi és posztgraduális képzéseket a legkülönbözőbb tudásterületeken. Ezenkívül az UEG olyan speciális programokat hajtott végre, mint például a teljes parcellázott képzési program, amely alapképzésben több ezer tanárnak nyújtott képzést az állami, önkormányzati és magánhálózatokból.

Az UEG a tudományos ismeretek és ismeretek előállításának és szocializálásának missziójával formálódik, emellett a szakemberek és az egyének kultúrájának fejlesztése és integrált képzése, amelyek képesek kritikusan beilleszkedni a társadalomba, és elősegíti Goiás állam társadalmi-gazdasági valóságának átalakulását. és az országból. Az UEG multicampus intézményként az állam minden kistérségében egyetemi egyetemmel rendelkezik, amely hozzájárul Goiás fenntartható fejlődéséhez.

Helyszínek

  • Goiás

    Goiás, Brazília

    Kérdések