Keystone logo
Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Bevezetés

Stockholm University Természettudományi Kar Svédország legnagyobb természettudományi kara, és a sanghaji rangsorban a világ száz legjobb természettudományi karának egyike. A Kar számos programban és tanfolyamban kínál első osztályú oktatást, mesterképzésen több mint 30 tanulmányi programot adnak angolul.

Miért érdemes Svédország legnagyobb természettudományi karán tanulni?

A tudományos kutatás mindent magában foglal, az anyag legapróbb összetevőinek tanulmányozásától a csillagközi jelenségek felfedezéséig és elemzéséig. De többről van szó, mint kutatásról.

Ha a természettudományi tanulmányokat nyelvek, közgazdaságtan vagy akár kommunikáció tanulmányaival kombinálja, vonzóbbá teheti kompetenciáit és profilját a munkaerőpiac számára. Stockholm University a diákoknak ezt a lehetőséget kínálja a társadalom- és bölcsészettudományi kurzusok széles skálájával. A tudósokat és a matematikusokat a legkülönfélébb munkakörökben találják meg pénzügyi elemzők, kutatók, szerzők, tanácsadók, értékesítők vagy projektmenedzserek számos területen. A tanfolyamok széles skálája mind a természettudományokban, mind más területeken, valamint az Önnek legmegfelelőbb irány kiválasztásának lehetősége - a későbbi pályaváltás további lehetőségével vagy a tanulmányok új témával való kiegészítésével - növeli a siker esélyeit a munkaerőpiacon.

Világszerte tudósok és matematikusok dolgoznak a jövővel. Ez lehet megbízhatóbb időjárás -előrejelzések készítése, új és jobb gyógyszerek kifejlesztése, a környezet védelmének javítása vagy egészségesebb élelmiszertermékek létrehozása. Az egyetemet végzett hallgatók foglalkoztathatóságára vonatkozó nemzetközi felmérés szerint Stockholm University Svédországban a legmagasabb, Skandináviában a második és világszerte 62.

A kar angol nyelvű programokat és tanfolyamokat kínál egyetemi és posztgraduális szinten. Az angol nyelvtudás általános szintje Svédországban nagyon magas az angol nyelvtudási index szerint. Svédország az index hat évvel ezelőtti kezdete óta az első 5 helyezett, és háromszor is az első helyen szerepel. Az általános angol nyelvtudás mellett a Stockholm University nemzetközi oktató- és kutatószemélyzettel rendelkezik, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik angol nyelvű tanfolyamok lebonyolításában.

Tanfolyamaink szorosan kapcsolódnak a természettudományi karon folyó kutatásokhoz, és oktatóink többsége aktív kutató. További információ a nemzetközi mesterképzéseinkről.

Hallgatói élet Stockholmban

Stockholm Svédország fővárosa és Észak -Európa egyik legjelentősebb tudományos központja. A város több szigetből áll, és víz veszi körül. A víz annyira tiszta, hogy valóban úszhat a város közepén. Nyáron a nap soha nem nyugszik le teljesen, és az emberek nyílt bárokban, éttermekben és parkokban gyülekeznek, hogy élvezzék a fényt és a mérsékelt éghajlatot. Télen gyakran lehet korcsolyázni a város közepén.

Stockholm a legmagasabb nemzetközi színvonalú felsőoktatást kínál neves egyetemeken és egyetemi főiskolákon, köztük olyan kiemelkedő intézményekben, mint a Karolinska Institutet, a KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics és a Stockholm University .

Az évek során nem kevesebb, mint tizenkét Nobel -díjas dolgozott ezeken az egyetemeken és egyetemi főiskolákon, a fiziológia és az orvostudomány, a fizika, a gazdaság és a kémia területén.

Helyszínek

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Kérdések