Keystone logo
Stott's College

Stott's College

Stott's College

Bevezetés

Annak ellenére, hogy Stott's College ben alakult 1883 (A híres Melbourne-i villamossal és a "Big ausztrál" (BHP) előtt) az idő próbája állt, és az elmúlt 134 évben fejlődött Minőségi magánoktatási szolgáltató, Kihívást jelent az ipar és a diákok folyamatosan változó szükségleteinek kielégítésében.

Stott a Átadta a VCE program 2001 óta, és 2006-ban bejegyzett és akkreditált a Felsőoktatási szolgáltató szállít Egyetemi programok üzleti, Bachelor of Business Accounting és Bachelor of Business Közösségi Szolgáltatások Menedzsment.

Stott másodlagos Az összes állami középiskolában 203 Victoria. Büszkék vagyunk diákjaink teljesítményére.

Jó minőségű oktatók Kulcsfontosságúak a tudományos sikerhez, és a jó tanítás annyira az ellátás és a támogatás. Oktatóink kiválóságot nyújtanak a tanításban, és komolyan veszünk tanulói szolgáltatásainkat és tanácsadásunkat, mind az egyetemi, mind az első nyelvi tanácsadást.

Stott a Továbbra is igaz a hagyománya állásfoglalkozású diplomások, és elismerése Oktatás alkalmazott diplomások a számviteli, hallgatói szolgáltatások és a menedzsment. Büszkék vagyunk arra, hogy sikeres üzleti futó üzleti programok és vonzó ipari partnerségek.

Stott's College Mindkettő DÍJ-HELP Állapot és VET DÍJ-HELP Státusz, hogy segítsük a diákjainknak kölcsönöket tudományos tanulmányaikhoz.

Stott a Szintén jogosult Viktoriánus készségek finanszírozása bizonyítvány és diplomamunka A megfelelő képzéseken és a támogatható diákok számára.

Stott's College Megfelel a szigorú minőségbiztosítási szabványoknak az adminisztratív, szállítási, személyzeti, létesítményekben, marketingben és pénzügyi irányításban. Stott's CollegeA műveleteket a Felsőoktatási minőségi és szabványügyi ügynökség, A Ausztrál készségek és minőségi ügynökség, És az Viktoriánus regisztrációs és képesítési hatóság.

Helyszínek

 • Melbourne

  Melbourne Campus: 168 Exhibition Street, VIC 3000, Melbourne

  • Sydney

   Sydney Campus: 60 Hickson Road, NSW 2000, Sydney

   Kérdések