Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Bevezetés

Az 1901-ben alapított Mérnöki és Számítástudományi Főiskola élénk vezetői közösséget épített fel, amely a regionális, nemzeti és globális igények kielégítésében jó hírnévnek örvend. Hallgatóinkat, oktatóinkat és öregdiákjainkat "keresni akarásunk" egyesíti, miközben aktívan törekszünk innovatív megoldásokra az összetett új kihívásokra. Az élvonalbeli kutatás, a tantervi innovációk és a multidiszciplináris együttműködés révén olyan kihívásokkal foglalkozunk, mint a kibernetikai rendszerek védelme, az emberi szövetek regenerálása, a tiszta vízellátás biztosítása, az energiahatékony megoldások keresése és az adatok biztonsága a vezeték nélküli rendszerekben.

Akkreditáció

Syracuse University Műszaki és Számítástudományi Főiskoláját a Nemzetbiztonsági Ügynökség és a Belbiztonsági Tanszék 2001 óta jelöli az információbiztosítási oktatás akadémiai kiválóságának központjaként (CAEIAE), és az információbiztosítási kutatás akadémiai kiválósági központjaként (CAE). -R) 2009 óta.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Syracuse

    Syracuse, Amerikai Egyesült Államok

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések