Keystone logo
Swansea University Menedzsment (digitális üzlet), MSc
Swansea University

Menedzsment (digitális üzlet), MSc

Swansea, Egyesült Királyság

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Szeretne olyan készségeket fejleszteni, amelyekkel hatékonyan vezetheti a vállalkozásokat az új digitális korszakban? A digitális átalakulás gyorsan változtatja meg az üzleti környezetet; a kiberbiztonság megjelenésétől a digitális etikáig a képzett digitális üzletvezetők a szervezeti sikerhez nélkülözhetetlenné válnak.

A digitális gazdaság új lehetőségek sokaságát teremtette meg a vállalkozások számára, beleértve az új üzleti modelleket és a verseny új módjait a gazdaság különböző ágazataiban. Az Ön által elsajátított készségek segíthetnek a szervezeteknek abban, hogy ezt magukévá tegyék, versenyképesek maradjanak, és miközben jelenlegi üzleti modelljük minden egyes aspektusát újragondolják, "digitálissá" váljanak.

A Swansea Egyetem MSc Management (Digital Business) szakirányú továbbképzése intenzíven foglalkozik az információs rendszereknek a szervezetek irányítására gyakorolt hatásával, valamint az új üzleti modellek kapcsolódó kihívásaival és lehetőségeivel, olyan témakörökkel, mint a "Vezetés a digitális világban az információs rendszerek segítségével" és a "Digitális üzlet".

Tanul majd az összekapcsolt globális közösség menedzsmentjéről, valamint az olyan alapvető menedzsmentkoncepciókról is, mint például a pénzügyi erőforrások kezelése, a műveletek menedzsmentje, az emberi erőforrás menedzsment és a marketing menedzsment, hogy szilárd alapot nyújtson a dinamikus üzleti alapelvek széles skálájához.

A Chartered Management Institute (CMI) által akkreditált tanfolyamot, amely az Egyesült Királyságban az egyetlen olyan okleveles szakmai szervezet, amely a menedzsment és a vezetői kiválóság legmagasabb színvonalát hivatott előmozdítani, bármely szakterületről érkező, az üzleti életben vagy a menedzsmentben dolgozni kívánó hallgatók számára nyitva áll. Az MSc Menedzsment program megfelelő moduljainak sikeres elvégzése után Ön jogosult lesz a CMI stratégiai menedzsment és vezetés hetedik szintű tanúsítványának megszerzésére.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések