Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Mezőgazdasági élelmiszer- és környezetpolitikai elemzés mesterképzés
Swedish University of Agricultural Sciences

Mezőgazdasági élelmiszer- és környezetpolitikai elemzés mesterképzés

Uppsala, Svédország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2025

SEK 125 000 / per year *

Az egyetemen

* az EU-n/EGT-n kívüli országok és Svájc állampolgárainak jelentkezési és tandíjat kell fizetniük.

Bevezetés

Üdvözöljük a politika-orientált nemzetközi mesterképzésben, amely a gazdasági elemzésre összpontosít, és nemzetközi tapasztalatot ad egy globális hálózatban, amely kiterjedt karrierlehetőségeket eredményez. A programban szereplő kurzusok olyan mélyreható ismereteket nyújtanak, amelyek a mezőgazdasági, élelmiszer- és környezetvédelmi politikák társadalmi-gazdasági és környezeti hatásainak megértéséhez és értékeléséhez szükségesek.

Az Afepa egy kétéves kettős diploma program, amelyet az SLU és három másik neves európai egyetem, valamint három társult partneregyetem Európában, Afrikában és Dél-Amerikában folytatnak. Ennek a programnak a hallgatójaként az első évet az egyik partneregyetemen, a második évet pedig egy másikon tölti, és két egyetemen szerez diplomát.

A mesterképzés alapos ismereteket nyújt a közgazdasági és politikai elemzésről, a kiterjedt nemzetközi hálózat lehetőségeiről és a jó karrierlehetőségekről. A diplomások nemzetközi, nemzeti és regionális ügynökségeknél, nem kormányzati szervezeteknél, nemzeti és multinacionális cégeknél vállalnak karriert, vagy folytatják tanulmányaikat a doktori fokozat felé.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések