Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Talaj, víz és környezet mesterek
Swedish University of Agricultural Sciences

Talaj, víz és környezet mesterek

Uppsala, Svédország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2025

SEK 162 000 / per year *

Az egyetemen

* Az EU-n/EGT-n kívüli országok és Svájc állampolgárainak jelentkezési és tandíjat kell fizetniük.

Bevezetés

A föld- és vízhasználat évezredek óta fontos és alapvető tényezői az emberek túlélésének. Napjainkban az éghajlati és demográfiai trendek miatt fontosabbak, mint valaha – lokálisan és globálisan egyaránt. Ez a mesterképzési program felkészíti Önt a föld- és vízgazdálkodás fejlesztésének kihívására, miközben minimalizálja a környezetre és az egészségre gyakorolt negatív hatásokat.

A program természettudományos irányultságú, és lehetőséget ad arra, hogy széles körben megértse a föld- és vízkészletek fenntartható használatát, és hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A 2 éves program során megismerheti a természeti erőforrások és tápanyagok hatékony felhasználását, valamint a környezeti értékelést, mint a környezetünkben az ember által kiváltott hatások megértését és mérséklését.

Az SLU az egyetlen egyetem Svédországban, amely talajtudományi diplomát kínál, és tanulmányai mesterképzéshez vezetnek akár környezettudományból, akár talajtudományból. A diploma megszerzése után képes lesz talaj- és vízügyekkel foglalkozni szakértőként, elemzőként vagy tanácsadóként különböző szervezeteknél, például tanácsadó cégeknél vagy állami hatóságoknál. Tanulmányait PhD fokozat felé is folytathatja.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések