Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Bevezetés

SWISS UMEF 1984. április 26-án Genfben alapította Marc-François Maret professzor, korábban Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC) néven, azzal a céllal, hogy komplex munkakörnyezetben fejlett vezetői képességekkel rendelkező vezetőket fejlesszen ki.

SWISS UMEF a svájci törvényekkel összhangban felsőoktatási magánoktatási intézményként alakult Genfben, és intézményileg a Svájci Akkreditációs Tanács akkreditálta a Felsőoktatási Törvény (HEdA) értelmében.

SWISS UMEF büszke arra, hogy ő volt az első szövetségi akkreditált magánintézmény, mint Alkalmazott Tudományok Egyetemi Intézete Genf kantonjában.

SWISS UMEF Kínálatát a menedzsmentre és a nemzetközi kapcsolatokra összpontosítja, beleértve az alapképzést, a mesterképzést és a továbbképzést. A(z SWISS UMEF eddig több mint kétezer, különböző nemzetiségű diákot fogadott, akik abban a kiváltságban részesültek, hogy magasan képzett oktatókkal tanulhatnak, akik a szakterületükön élvonalbeli elmélettel és üzleti világgal rendelkeznek.

SWISS UMEF kompatibilis a Bologna Európai Kreditátviteli Rendszerrel (ECTS) és az Európai Felsőoktatási Térrel, rendelkezik programakkreditációval: Nemzetközi Akkreditációs Tanács az Üzleti Oktatásról (IACBE), és az EduQua tanúsítja. Ezek közül az IACBE-t a Council for Higher Education Accreditation (CHEA), az USA legnagyobb felsőoktatási minőségre szakosodott akkreditációs szervezete elismeri. Az UMEF a Business School Programs Akkreditációs Tanácsa (ACBSP) akkreditációjának kérelmezésének utolsó szakaszában van.

SWISS UMEF századi genfi kastélyban (kastélyban) található campusával Európa kiemelkedő egyetemi hátterének történelmi folytonosságában található, kéthektáros létesítményén rendkívül kellemes és gyönyörű környezetet kínálva, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ideális környezetben tanulhassanak.

SWISS UMEF számos partnerkapcsolatot ápol állami és magánegyetemekkel, amelyekkel tudományos csereprogramokat szervez, például kutatásokat, szemináriumokat, valamint professzorok és hallgatók cseréjét.

A látomásunk:

A SWISS UMEF víziója, hogy megőrizze pozícióját, mint a kiválóság első számú választása ezen a területen.

Küldetés:

Ennek a küldetésnek a teljesítése érdekében a következőket célozzuk meg:

  • Olyan környezetben nyújtson felsőoktatást, amely az alkalmazott tanulás minden dimenziójára – tudásra, megértésre, készségekre, viselkedésekre, értékekre és attitűdökre – összpontosít.
  • A fontos kérdésekkel kapcsolatos ismeretek létrehozása és terjesztése publikált kutatások, innovatív tanulási tapasztalatok és az általunk kiszolgált komponensek bevonása révén.
  • Szolgálja a társadalmat az ötletek és gyakorlatok független cseréjével.

Helyszínek

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Kérdések