Keystone logo
University of Social Sciences and Humanities - SWPS

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Bevezetés

University of Social Sciences és humán

Hiszünk abban, hogy az emberek, akik értékelik önfejlesztő és szeretnénk, hogy az álmok valóra válnak. Ők adnak motiváció a folyamatos fejlődésre, hogy mi is kínálnak az oktatás és a kutatás a legmagasabb szinten. Jól képzett oktatók szeretik szélesítése tudásukat és megosztja a fiatalokat. Mindent megteszünk, hogy diákjaink egy környezet és erőforrások hogy teljesítsék intellektuális kíváncsiság, fejleszthessék képességeiket és folytatni érdekeiket.

Ajánlat

Több mint 15 000 hallgató iratkozott be interdiszciplináris szakok. Kínálunk teljes munkaidőben és a város falain kívüli graduális és posztgraduális programok Pszichológia, Modern Nyelvek, Cultural Studies, újságírás és a közösségi kommunikáció, szociológia, jog, belső biztonsági, nemzetközi kapcsolatok, Management and Design. SWPS van az egyetlen magánegyetem Lengyelországban, hogy megadták a jogot, hogy díjat posztdoktori fok Pszichológia és Kulturális Tanulmányok és PhD fokozatot szerzett a pszichológia, a szociológia, Cultural Studies and Law.

Ajánlatunk tartalmaz még egy széles körű Nem szakok mint hétvégi tréningek és számos személyre szabott képzési programok. Szervezünk ciklus tudományos és kulturális rendezvények amelyek nyilvánosak. Intézményünk értékek Jelentős viták és eredményes megbeszéléseket, És ezért gyakran vendégül világszerte elismert tudósok, neves művészek és képviselői a médiában. Azok, akik szeretnék elsajátítani a nyelvi kompetencia több mint szívesen, hogy csatlakozzon English Előkészítő Iskola és lengyel Előkészítő IskolaA programok lehetőséget biztosít számukra, hogy javítsák angol és lengyel felügyelete mellett magasan képzett tanárok.

A tanfolyamok kombinációja Kategóriájában tevékenységek és az önálló tanulás. Az újonnan megszerzett részeit tudás lehet gyakorolni keresztül az egyetem modern e-learning platform.

Nemzetközi Tanulmányok

A tanulók lehetőséget, hogy bővíteni a látókörét azzal, hogy nem csak fakadó tudás prominens személyek, hanem a külföldre részeként csereprogramok kínálunk. Futunk csereprogramok található intézményekkel Európában, Törökországban, Ázsiában és Amerikában.

A Heart of Europe

Lengyelország rejlik Közép-Európa. Azt hidak nyugaton a keleti és az észak-déli és a könnyen megközelíthető minden részén a világnak.

Fő Campus Varsóban található, a kereskedelmi és tudományos központ, az ország és a régió. Ez egy rendkívül élénk és gyorsan fejlődő város. Ez biztosítja a korlátlan lehetőségeket tanulni, dolgozni és élvezni az életet. Ez egyben a legnagyobb multikulturális város, a régió.

Tudatos döntést, és alkalmazza a SWPS ma! Várunk rád!

Helyszínek

  • Warsaw

    University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31, 03-815, Warsaw

    Programok

    Kérdések