Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Bevezetés

Tallinn University egy modern és dinamikus kutatóegyetem Észtországban, amely vezető szerepet tölt be az intelligens életmód népszerűsítésében oktatáson, kutatáson és tudományágak közötti egyedülálló együttműködésen keresztül. Az intelligens életstílusra úgy tekintünk, mint a kutatásra alapozott döntések meghozatalára a társadalom általánosságban és a polgárok jólétének javítása érdekében.

Tallinn University 14 Európai Uniós regionális programprojektben partner, és ezek közül az egyiket, a Learning Layers koordinálja. Partnerként és koordinátorként is részt veszünk az EU Horizont 2020 keretprogramban. Az egyetem 21 ország 43 partneregyetemével és több mint 490 Erasmus+ partnerségi megállapodással rendelkezik; négy nemzetközi felsőoktatási intézményhálózatnak vagyunk a tagjai, kutatóink és oktatóink aktívan hozzájárulnak szakmai hálózatuk tevékenységéhez.

Az intelligens életmód népszerűsítőjeként a Tallinn University nagyra értékeli tagjai szabadidejét: az egyetem irodalmi díjat kapott alkalmazottai, oktatói és öregdiákjai számára, szimfonikus zenekarát az Év Észt Zenekarának választották, és számos nemzetközileg elismert kórusok és művészeti csoportok, valamint több észt bajnoki szintű sportcsapat.

183602_unnamed1.jpg

Statisztika

 • A világ legjobb 5%-a!
 • 7000 diák – Nem túl nagy, nem túl kicsi, pont megfelelő!
 • 38 világszínvonalú angol nyelvű képzési program.

  Campus jellemzői

  Tallinn központjában található, a Kadriorg Park és a Tallinn-öböl mellett. A Narva út melletti földsáv tartalmazza a legtöbb oktatási, kutatási és kreatív tevékenységünket. Csak néhány tanulmányi terület található a fő egyetemen kívül.

  A Tallinn University épületeinek latin nevei jelképezik értékeiket.

   Helyszínek

   • Tallinn

    Narva maantee,25, 10120, Tallinn

    Kérdések