Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Bevezetés

Az emberi potenciál korlátlan.

Tampere University Finnország második legnagyobb kutatóintézete. Angol nyelvű programok széles választékát kínáljuk minden akadémiai szinten.

Tampere University 2019 elején jött létre, amikor két korábban különálló egyetem, Tampere University és a Tamperei Egyetem egyesült. A Tamperei Egyetemet először 1925-ben, Tampere University 1965-ben hozták létre. Így Tampere University több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egyetemi hallgatók oktatásában.

Bachelor's Programs angol nyelven

Tampere University válogatott alapképzési programokat kínál teljes egészében angol nyelven. Baccalaureus hallgatóként világszínvonalú oktatásban részesül, egyedülálló tanulási környezetben. Tampere University tökéletes intézmény az egyetemi tanulmányok megkezdéséhez.

Több mint 30 mesterképzés angol nyelven

Tampere University különféle inspiráló mesterképzéseket kínál angol nyelven. Tampere University mesterképzései magas színvonalú oktatást biztosítanak Önnek, és kiváló lehetőségeket kínálnak szakmai és tudományos kollégák globális hálózatának kialakítására, amely felbecsülhetetlen értékű jövőbeli karrierje szempontjából.

Doktori programok

Doktori képzésünk a legújabb kutatási ismeretekre, valamint a társadalommal, az iparral és a szakmai élettel való szoros együttműködésre épül. A Doktori Iskola és a doktori programok magas színvonalú tanulási és kutatási lehetőségeket kínálnak.

Kutatás az egyetemen

A Tampere University kutatása különösen a technológiával, az egészséggel és a társadalommal kapcsolatos témákra összpontosít. Számos kutatócsoport és hálózat működik közösségünkben, amelyek multidiszciplináris és sokrétű tanulmányokat végeznek a szervezeti határokon túl.

A Excellences központjainkon végzett kutatás a játékkultúra-tanulmányoktól a tumor-genetikáig terjed.

Küldetésünk a kutatás, fejlesztés és innováció területén az igazságos és részvételi társadalom fenntartása, az egészség és a jólét előmozdítása a lakosság minden rétege számára, a hatékony és biztonságos környezet kialakítása, valamint annak biztosítása, hogy a társadalmi felelősségvállalást is tiszteletben tartsák a digitalizáció és a munka átalakítása okozta zűrzavar.

Helyszínek

  • Tampere

    Tampere, Finnország

Kérdések