Keystone logo
Tampere University Mesterképzés a tanításban, a tanulásban és a médiaoktatásban
Tampere University

Mesterképzés a tanításban, a tanulásban és a médiaoktatásban

Tampere, Finnország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

EUR 10 000 / per year *

Az egyetemen

* tanévenként nem EU/EGT diákok számára

Bevezetés

Oktatás a fenntartható jövő érdekében

Formálja az oktatás jövőjét!

Érdekli az oktatás jövője, és hogyan fejlesztheti az oktatást az egyenlőbb és fenntarthatóbb jövő építőköveként? A tanítás, tanulás és médiaoktatás egy kétéves mesterképzés, amely a magas színvonalú oktatási környezetek, gyakorlatok és tantervek kifejlesztéséhez és megvalósításához szükséges ismeretekre és kompetenciákra összpontosít különböző oktatási környezetekben.

Széles körű megértés a kortárs oktatás és oktatáskutatás terén

Tanfolyamokat kínálunk az oktatás rendkívül érdekes aktuális témáiról, például a médiaoktatásról, az inkluzív oktatásról, a tananyag-tanulmányokról, a digitális írástudásról, a játékon alapuló tanulásról, a szociológiáról és az oktatáspolitikáról. A kutatásokon keresztül hangsúlyozzák a kutatáson alapuló tudás jelentését.

Multidiszciplináris megközelítés és tanulmányi lehetőségek egyedi szakértelem kiépítésére

A program egyedülálló kombinációját kínálja a témáknak, amelyek kulcsfontosságúak és aktuálisak az oktatás széles területén dolgozó különböző szereplők számára. Az erős kutatási hagyomány lehetővé teszi az időszerű kérdések multidiszciplináris szemszögből történő megfontolását. Ezenkívül a multidiszciplináris Tampere University közösség számos tanfolyamot kínál, amelyek közül választhat a választható tanulmányok közül.

Különféle pályák

A program befejezése után széles körű ismerete lesz a tanítás és a tanulás összefüggéseiről a mai médiával telített társadalomban. Rendelkezik az oktatás minőségének értékeléséhez és javításához szükséges fogalmi eszközökkel is.

A program végzősei az állami, a magán- és a civil társadalmi szektor szakértői lesznek. Általában pedagógusként, oktatási szakértőként, koordinátorként, kutatóként vagy adminisztrátorként dolgoznak.

Csatlakozz a programhoz és alakítsd az oktatás jövőjét!

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések