Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Bevezetés

A Tbiliszi Nyitott Egyetem ( TOU ) egy magas rangú intézmény, amely négy iskolájában és több fokozatú kurzusán alapképzési, mesterképzési és egylépcsős orvosi programokat kínál.

A Tbiliszi Nyitott Egyetemen lehetőségeket teremtünk hallgatóink számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki hallgatói életükből - biztosítva azokat az embereket, helyeket és programokat, amelyek támogatják növekedésüket, wellnessüket és sikereiket az osztálytermen belül és kívül egyaránt.

Az új, korszerű épület és létesítmények (természettudományi laboratóriumok, a legújabb oktatási technológiával felszerelt tantárgyi tantermek, hallgatói munkaterületek, konferenciatermek és szimulációs laboratóriumok, könyvtár) támogatják az egyetem elképzelését, hogy vezető kreatív és az innováció és a kutatás által inspirált szakmai gyakorlat.

Kutatásunk segít megoldani azokat a társadalmi, gazdasági és üzleti kihívásokat, amelyekkel a világ ma és a jövőben szembesül. A Tbilisi Open University kutatóközpontjának célja, hogy kutatási vezető szerepet töltsön be hallgatóink és oktatóink számára azáltal, hogy elegendő támogatást épít ki és nyújt a kutatási kapacitás fokozásához és a kutatói hálózatok fejlesztéséhez az állami és a magánszektorban, helyi, országos és nemzetközi szinten.

A Tbiliszi Nyitott Egyetemen a programokat jogi, üzleti, pénzügyi és egészségügyi munkaadókkal együttműködve tervezik. A gyakorlatalapú tanulási modell lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy valós üzleti tapasztalatokat szerezzenek, és lehetőséget ad az osztálytermi tanulmányok során megszerzett összetevők elsajátítására és a gyakorlatba való átültetésére.

Tagintézményeinkkel együttműködve képesek vagyunk hallgatókat és oktatókat küldeni és fogadni partneregyetemeinkre és azokból világszerte, hogy magas színvonalú akadémiai programokhoz csatlakozzanak.

Helyszínek

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Kérdések